Autohuolto Kokkola

Tervetuloa MB-Mobileen!

MB-Mobile tarjoaa erinomaista autohuoltoa Kokkolassa. Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa jokaisen asiakkaamme tyytyväisyys tarjoamalla laadukasta ja luotettavaa palvelua niin automyynnissä kuin huoltotöissäkin. Panostamme mm. työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen yhdessä maahantuojien kanssa, merkkikohtaisiin testereihin ja työvälineisiin sekä korkealuokkaisiin ja alkuperäislaatuisiin varaosiin.

Vuosihuollot ja katsastuspalvelut henkilö-, paketti- ja asuntoautoihin

Teemme vuosihuollot ja -katsastukset ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella moniin automerkkeihin.
Autokatsastus Kokkolassa, sekä henkilöautoille että paketti- ja asuntoautoille.

Kia, Isuzu, Suzuki ja Fiat-merkkihuolto

Tarjoamme erinomaista merkkihuoltoa Kia-, Isuzu-, Suzuki- ja Fiat-automerkeille. Asentajamme käyttävät ainoastaan laatutyökaluja ja alkuperäisiä varaosia autosi huollossa.

Kolarikorjaukset

Teemme kolarikorjaukset kaikille automerkeille Kian, Isuzun, Suzukin ja Fiatin lisäksi, sekä teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme muun muassa korikorjaukset ja tarkastukset, sekä muoviosien ja tuulilasien vaihdot.

Rengashotelli ja renkaiden vaihto

Meiltä löytyy myös rengashotelli -palvelu, jonka avulla voit jättää renkaiden vaihdon meidän huoleksemme. Me säilytämme, pesemme ja vaihdamme renkaat autoosi ja sinä voit keskittyä vain ajamiseen!

Kia merkkihuolto kokkola
isuzu merkkihuolto kokkola
suzuki merkkihuolto kokkola
fiat merkkihuolto kokkola
fiat professional merkkihuolto kokkola

Varaa huolto

Huolto ja varaosat