Ostetaan ja noudetaan käytettyjä autoja

Me ostamme uudehkoja, vähän ajettuja henkilö-, paketti- ja matkailuautoja käteisellä. Noutopalvelu mistä tahansa Suomessa.

SOITA: 020 7571 250

Ostetaan autoja

Oletko haaveillut nykyisen autosi vaihtamisesta? Me myös ostamme autoja. Meiltä löydät laajan valikoiman vaihtoautoja. Voit vaihtaa autosi kalliimpaan tai halvempaan, riippuen siitä, mikä sinun tilanteeseesi parhaiten sopii. Lunastamme tarvittaessa myös autosi loppuvelan ja suoritamme maksun autosta välittömästi käteisenä tai tilille.

Omistatko ylimääräisen auton? Vai haluatko muuttaa nykyisen autosi nopeasti rahaksi? Myy autosi meille myös ilman vaihtoa.

Meitä kiinnostaa alle 150 000 km ajetut ja alle 10 vuotta vanhat autot.

Miten saan autostani tarjouksen?

Lähettämällä autosi tiedot oikealla olevan lomakkeen kautta, saat autostasi tarjouksen. Tarjousta varten tarvitsemme mahdollisimman tarkan kuvauksen autostasi, siksi suosittelemme täyttämään lomakkeen kaikki kohdat. Mitä tarkemmat tiedot annat autostasi, sitä tarkemman hinnan voimme sille antaa. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä.

Voit myös tuoda autosi suoraan liikkeeseemme Kokkolaan (Heinolankaari 1) tai Espooseen (Koskelontie 15) ja saat tarkan tarjouksen heti.

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat monet tekijät.

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttaa ennen kaikkea se, miten paljon auto on ajettu. Ajokilometrien määrä näkyy suoraan auton hinnassa: mitä vähemmän ajokilometrejä, sitä korkeampi on auton jälleenmyyntiarvo.

Toinen merkittävä auton jälleenmyyntiin vaikuttava seikka on auton huoltohistoria: onko vuosihuollot tehty ajallaan ja onko ne suorittanut valtuutettu merkkihuolto vai jokin yksityinen taho. Myös auton käyttäminen katsastuksessa ennen myyntiä tuo autolle lisäarvoa.

Toki automerkeissäkin on eroja: toisten automerkkien vaihtoautot ovat halutumpia, kuin toiset ja ne säilyttävät paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Myös lisävarusteiden määrä ja laatu vaikuttavat auton hintaan. Luonnollisesti myös uudemmilla autoilla on parempi jälleenmyynti arvo, kuin vanhemmilla malleilla.

Auton lunastus tapahtuu Espoossa, Kokkolassa tai asiakkaan kanssa sovitulla paikalla.

Myy autosi

name do no not work currently -Oskar

Enintään 10 vuotta vanha.

Enintään 150000 km

Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, png.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Automyyjät Kokkola


Automyyjät Espoo