Ostetaan käytettyjä autoja

Omistatko ylimääräisen auton tai haluat muuttaa nykyisen autosi nopeasti rahaksi? Meitä kiinnostaa alle 150 000 km ajetut ja alle 15 vuotta vanhat autot 

Voit myös tuoda autosi suoraan liikkeeseen niin saat tarkan tarjouksen heti.

Ostamme jatkuvasti uudehkoja ja vähän ajettuja autoja käteishintaan.

Voit myydä autosi meille myös ilman vaihtoa. Lähetä vain autosi tiedot oikealla olevan lomakkeen kautta niin teemme siitä tarjouksen. Tarjousta varten tarvitsemme mahdollisimman tarkan kuvauksen autostasi. Siksi suosittelemme täyttämään lomakkeen kaikki kentät. Mitä tarkemmat tiedot annat autostasi sitä tarkemman hinnan voimme sille antaa. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä.

Myös auton vaihto halvempaan autoon onnistuu. Lunastamme tarvittaessa autorahoituksen loppuvelan ja suoritamme maksun autosta välittömästi käteisenä tai tilille.

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat monet tekijät

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttaa ennen kaikkea se, miten paljon auto on ajettu. Ajokilometrien määrä näkyy suoraan auton hinnassa: mitä vähemmän ajokilometrejä, sitä korkeampi on auton jälleenmyyntiarvo.

Toinen merkittävä auton jälleenmyyntiin vaikuttava seikka on auton huoltohistoria: onko vuosihuollot tehty ajallaan ja onko ne suorittanut valtuutettu merkkihuolto vai jokin yksityinen taho. Myös auton käyttäminen katsastuksessa ennen myyntiä tuo autolle lisäarvoa.

Toki automerkeissäkin on eroja: toisten automerkkien vaihtoautot ovat halutumpia, kuin toiset ja ne säilyttävät paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Myös lisävarusteiden määrä ja laatu vaikuttavat auton hintaan. Luonnollisesti myös uudemmilla autoilla on parempi jälleenmyynti arvo, kuin vanhemmilla malleilla.

Myy autosi

name do no not work currently -Oskar

Enintään 15 vuotta vanha.

Enintään 150000km

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Automyyjät