Ostetaan käytettyjä autoja

Omistatko ylimääräisen auton tai haluat muuttaa nykyisen autosi nopeasti rahaksi? Meitä kiinnostaa alle 150 000 km ajetut ja alle 10 vuotta vanhat autot 

Voit myös tuoda autosi suoraan liikkeeseemme Kokkolaan (Heinolankaari 1) tai Espooseen (Koskelontie 15) ja saat tarkan tarjouksen heti.

Ostamme jatkuvasti uudehkoja ja vähän ajettuja autoja käteishintaan.

Voit myydä autosi meille myös ilman vaihtoa. Lähetä vain autosi tiedot oikealla olevan lomakkeen kautta niin teemme siitä tarjouksen. Tarjousta varten tarvitsemme mahdollisimman tarkan kuvauksen autostasi. Siksi suosittelemme täyttämään lomakkeen kaikki kentät. Mitä tarkemmat tiedot annat autostasi sitä tarkemman hinnan voimme sille antaa. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä.

Myös auton vaihto halvempaan autoon onnistuu. Lunastamme tarvittaessa autorahoituksen loppuvelan ja suoritamme maksun autosta välittömästi käteisenä tai tilille.

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat monet tekijät

Auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttaa ennen kaikkea se, miten paljon auto on ajettu. Ajokilometrien määrä näkyy suoraan auton hinnassa: mitä vähemmän ajokilometrejä, sitä korkeampi on auton jälleenmyyntiarvo.

Toinen merkittävä auton jälleenmyyntiin vaikuttava seikka on auton huoltohistoria: onko vuosihuollot tehty ajallaan ja onko ne suorittanut valtuutettu merkkihuolto vai jokin yksityinen taho. Myös auton käyttäminen katsastuksessa ennen myyntiä tuo autolle lisäarvoa.

Toki automerkeissäkin on eroja: toisten automerkkien vaihtoautot ovat halutumpia, kuin toiset ja ne säilyttävät paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Myös lisävarusteiden määrä ja laatu vaikuttavat auton hintaan. Luonnollisesti myös uudemmilla autoilla on parempi jälleenmyynti arvo, kuin vanhemmilla malleilla.

Auton lunastus tapahtuu Espoossa tai Kokkolassa tai asiakkaan kanssa sovitulla paikalla.

Myy autosi

name do no not work currently -Oskar

Enintään 10 vuotta vanha.

Enintään 150000 km

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Automyyjät Kokkola


Automyyjät Espoo