Viisi suosituinta yritysautoa

Monet miettivät, mitkä autot ovat yritysten eniten suosimia. Suurin osa yritysautoista myydään työsuhdeautoiksi, mutta suosittuja ratkaisuja ovat myös rahoitus- ja huoltoleasing. Listalta löytyy myös kaksi myydyintä pakettiautoa.

Tältä lista näyttää:

1. Kia Cee’d

Uudessa Kia Cee’dissä urheilullinen ulkonäkö yhdistyy huippuluokan mukavuuteen. Tästä autosta löytyy uusinta tekniikkaa ja entistä tehokkaampi moottori. Siinä on aimo annos asennetta ja innovatiivisuutta. Saatavilla on myös 5-oviset hatchback- ja sportswagon-mallit useilla eri varusteluvaihtoehdoilla. Auton sisäpuolen miellyttävä ilmapiiri syntyy laadukkaista materiaaleista ja modernista tekniikasta. Keskikonsoli sekä USB- ja AUX-liittimet on kätevästi valaistu. Kojelaudan pehmeä pinta ja urheilullisuus vahvistavat tyylikästä vaikutelmaa.

Lue lisää Kia Cee’distä

 

2. Kia Niro Hybrid

kia niro yritysauto

Vastuullisuus ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa — tai yhtä jännittävää. Uusi Kia Niro on käänteentekevä hybridi-crossover, joka osoittaa, että kaiken voi sittenkin saada. Se on kestävä, bensapihi hybridi, jolla on crossoverin tyylikkyys, tekniikka ja monipuolisuus. Se on ihanteellinen valinta ympäristöä arvostaville ihmisille — varsinkin niille, jotka arvostavat yhtä lailla myös miellyttävää ajokokemusta. Uuden Kia Niron profiili on sporttinen ja siinä on leveät, pitkät ikkunat. Auton korkeus tekee siitä vaikuttavan näköisen. Kia Niro on epätavallisen tilava hybridiksi: päille, hartioille ja jaloille on enemmän kuin tarpeeksi tilaa. Kun autossa istujaa ympäröi siisti, moderni ja huipputeknologinen sisustus, on helppo tuntea olonsa kotoisaksi heti alusta lähtien.

Lue lisää Kia Niro Hybridistä

3. Kia Optima Sportswagon

kia optima sportswagon yritysauto

Uusi Optima nostaa luokkansa riman uudelle tasolle, sekä sinun että kanssamatkustajiesi turvallisuuden suhteen. Korirakenteeseen on tehty parannuksia mm. materiaalien valinnan suhteen ja joka ikistä yksityiskohtaa on keskitytty parantamaan entistä tarmokkaammin. Vaikka uudessa Kia Optimassa on paljon uutta, jännittävää tekniikkaa ja ajomatkasi sekä mukavammaksi että turvallisemmaksi tekeviä ratkaisuja, siitä huolimatta huomio kiinnittyy ensimmäisenä auton urheilulliseen ulkonäköön. Tyylikkään sporttisia linjoja täydentää yksityiskohtien fantastinen laatu — se on jotain, mikä yksinkertaisesti on vain koettava.

Lue lisää Kia Optima Sportswagonista

4. Fiat Talento

fiat talento pakettiauto

Luit oikein, tällä listalla on myös pakettiautoja. Talento on Fiatin uusin pakettiautomalli. Se korvaa Scudon ja sijoittuu kokonsa puolesta Doblòn ja Ducaton väliin. Meillä on Fiat Professional -pakettiautoja kaikissa eri kokoluokissa ja useilla eri rahoitusvaihtoehdoilla.

Katso kaikki Fiat Professional -mallit

5. Fiat Ducato

fiat ducato pakettiauto

Fiat Ducato on Fiatin pakettiauto- ja avolavamalliston raskassarjalainen. Suorakulmaisen rakenteen ansiosta sen tavaratila on mahdollista hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Fiat Ducato on saatavilla useissa eri malleissa ja kokoluokissa — juuri sinun kuljetustarpeisiisi sopivana.

Katso kaikki Fiat Professional -mallit