Vientipalautus: Näin hyödyt eniten.

Valtio hyvittää autoveron viennissä.

MB-Mobile on KIA-, Suzuki, Fiat, Jeep ja Isuzu jälleenmyyjä, tuomme myös maahan käytettyjä vähäpäästöisiä autoja, voimme myös myydä autoja joissa korkeammat päästöt ulkomaille. Autoja joissa päästöt ovat korkeat on Suomessa paljon, en kuitenkaan näe mitään ongelmaa uuden autoverotuksen kanssa koska meillä on hyvät mahdollisuudet vientiin. Autokuljetukset jotka tuo autoja maahan saisivat samalla myös paluukuorman.

Vientipalautus on olemassa, nyt todella kannattaa vaihtaa autoon jossa on matalat päästöt.

Vientipalautus on nyt se jossa näemme suuren potentiaalin, meillä on mallistossa jo paljon uusia malleja joissa päästöt ovat autoveron kannalta juuri haluttua luokkaa. Kian koko valikoima on käytännössä hyvä malleja tulee paljon lisää keväällä. Esimerkiksi Kia cee’d, CO2 lähtien 94g/km, Kia Niro hybrid 88g/km ja Kia Optima hybrid vain 37g/km! Muita esimerkkejä on Suzuki S-cross, neliveto jossa ainoastaan 119g/km. Nämä vaihtoehdot ovat juuri sellaisia joihin vanha auto kannattaa vaihtaa, vanha auto voidaan myydä ulkomaille ja hyötyä vientipalautuksesta.

Olemme tuoneet autoja maahan jo yli 15 vuotta. Viimeiset viisi vuotta autoja joissa päästöt ja kulutus ovat pienet ollaan suosittu merkittävästi. Välitetään yhä enemmän päästöistä ja autovero suosii jo vähäpäästöisiä autoja yli muiden. Meillä on vahvat ja luotettavat yhteydet, pystymme MB-Mobilella myös tarjoamaan vientipalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme nyt mahdollisuuden tuoda auto meille vaihtoon ja päivittää uuteen taloudelliseen ympäristöystävälliseen malliin. Vaihtoautot joissa korkeammat päästöt viedään Baltiaan, Saksaan tai Ruotsiin ja valtio maksaa samalla autoveron takaisin, vientipalautus on muoto.

Olemme jo pitkään nähneet kuinka tärkeää on että on hyvät yhteydet Ruotsiin ja Baltiaan, jotka ovat nyt maantieteellisesti oivallisia kun vaihtoautoja menee yhä enemmän vientiin, vientipalautus on yksi suurimmista syistä.

Lisää tietoa käytetyn auton viennistä löydät verohallinnon sivuilta.

https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Autoverotus/Autoveron_vientipalautus(40156)

André Snellman
TJ

Vientipalautus