UUTUUS! MB-Mobile Autovahti

Etsitkö tiettyä automallia? Älä etsi enää, vaan anna MB-Mobilen Autovahdin hoitaa työ puolestasi. Ota uusi Autovahti käyttöön kertomalla sille, minkälaista autoa etsit. Olemme sinuun yhteydessä heti kun toiveitasi vastaava auto löytyy valikoimastamme.

Autovahti seuraa kaikkia autoja Kokkolan ja Espoon myymälöissämme sekä autoja, jotka ovat matkalla meille. Valikoimassamme on tuontiautoja, uusien autojen myynnissä saatuja vaihtoautoja, demoautoja sekä aivan uusia autoja. Voit aktivoida Autovahdin helposti nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla. Täytä lomakkeeseen etsimäsi auton ominaisuudet ja tapa, jolla haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä auton löydyttyä.

Monet asiakkaistamme etsivät tiettyä automallia, joten heille Autovahti on todella hyödyllinen. Jos auto sijaitsee eri paikkakunnalla kuin asiakas, toimitamme auton hänelle. Jos meillä ei ole valikoimassamme asiakkaan toivomaa autoa, Autovahti ilmoittaa asiakkaalle heti sellaisen saavuttua meille.

Andre Snellman, toimitusjohtaja

MB-Mobilen Autovahti on asiakaspalvelua entisestään parantava palvelu, mutta sen avulla voidaan myös tehdä päätöksiä autojen sisään ostoon liittyen. MB-Mobile voi ostaa autoja niiden ominaisuuksien perusteella, joita asiakkaat ovat valinneet aktivoidessaan Autovahdin. Toimimme asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Juuri nyt olemme havainneet kasvavaa kysyntää hybridimallien osalta, minkä perusteella voimme keskittyä ostamaan tällaisia autoja. Autovahdin ansiosta asiakkaiden ei tarvitse tuhlata aikaa etsimiseen ja seuraamiseen, minkä lisäksi me saamme tietoa siitä, millaisia autoja asiakkaamme etsivät.

Andre Snellman