Uutta Suzuki-mallistoon – Suzuki Swace hybrid on saapunut!

Suzuki-mallisto on saanut täydennystä, kun tyylikäs Suzuki Swace hybrid on saapunut markkinoille! Tässä farmariautossa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, tilavuuteen, sekä ajomukavuuteen. Suzuki Swace on kehitetty yhteistyössä Toyotan kanssa, kuten Suzuki Across. Molemmat upeat uutuudet tulevat myyntiin vain Euroopassa.

Ympäristöystävällisesti ajomukavuutta unohtamatta

Swace lähtee hybriditekniikan ansiosta liikkeelle äänettömästi sähköllä. Polttomoottori liittyy mukaan vauhdin kasvaessa tai voimakkaammin kiihdytettäessä. Jarruttaessa ja hidastaessa syntyvä energia lataa ajoakkua. Koska Swacen ajoakun energiasisältö on hybridiksi todella suuri, voi sillä ajaa myös pelkästään sähköllä. Autossa on EV-mode -katkaisin, jolla voidaan varmistaa äänetön ja paikallisesti täysin päästötön eteneminen. Lisäksi ajotilan voi valita kolmesta erilaisesta. Normal-ajotila tarkoittaa parasta tasapainoa matkustusmukavuuden, ajettavuuden ja taloudellisuuden välillä. Eco-ajotila auttaa säästämään polttoainetta, sillä se pehmentää kiihdytyksiä ja vähentää ilmastointilaitteen tehoa. Kolmas ajotila on Sport-ajotila, se tekee kiihdytyksistä ripeämpiä.

Tilaa matkustajille ja tavaroille

Katolta löytyy huomaamattomiksi integroidut kattokiskot ja suuresta 596 litran tavaratilasta on tehty mahdollisimman käyttökelpoinen. Lattian voi asettaa kahdelle tasolle ja se on käännettävissä. Toiselta puolelta löytyy kumimatto ja toiselta puolelta kangasmatto, joten märkien tai likaisten tavaroiden kuljettaminen ei ole ongelma. Lisäksi tavaratilassa on hyvät valot, kiinnityspisteet, sekä 12 voltin pistoke, josta saa tarvittaessa mukavasti virtaa erilaisille laitteille.

Hyvän tavaratilan lisäksi Swace tarjoaa tilaa myös matkustajille. 2,7 metrin akseliväli on melkein samaa luokkaa kuin suuremmissa autoissa. Auton kori on 4,655 metrin pituinen, joten myös matkustajat mahtuvat istumaan varsin mukavasti. Takana istuvien jalkatila on lähes metrin.

Kattava varustelu jo edullisimmassa vaihtoehdossa

Suzuki Swacen ohjaamosta löydät 7-tuumaisen värinäytön, sekä kojelaudan keskelle sijoitetun 8-tuumaisen tietoviihdejärjestelmän, johon voit halutessasi yhdistää myös oman puhelimesi. Uusi Suzuki Swace tarjoaa monipuolisen vakiovarustelun jo edullisimmassa vaihtoehdossa. Turvallisuusvarusteena siitä löytyy esimerkiksi jalankulkija- ja pyöräilijätunnistuksella varustettu törmäyksenestoavustin, sekä kaistavahti, joka ohjaa auton takaisin kaistalle ja pitää sen keskellä kaistaa. Mukautuva nopeudensäädin toimii jopa pysähdyksiin asti. Sekä kaukovaloassistentti, joka vaihtaa automaattisesti lyhyet ja pitkät valot. Lisäksi istuimet, tuulilasin alaosa ja ohjauspyörä on varustettu lämmityksellä ja peruutuskamera auttaa pysäköimisessä.

Uusi Suzuki Swace GL+ maksaa 29 390 euroa ja Swace GLX 31 590 euroa. Swacen ennakkomyynti käynnistyy syyskuussa ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen marraskuussa 2020.