Uusi Peugeot jälleenmyyjä Kokkolaan!

MB-Mobile on aloittanut Peugeotin jälleenmyynti-, huolto- ja varaosatoiminnot Kokkolassa. 

Peugeotia maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle on ratkaisuun tyytyväinen.

”Peugeot myynti Suomessa on kehittynyt suotuisasti, mallistomme on uudistunut ja uudistuu edelleen voimakkaasti lähiaikoina. Peugeot vastaa tämän päivän haasteisiin monipuolisella valikoimalla niin ladattavia hybridejä kuin täyssähköautoja. Peugeot on myös yksi harvoista merkeistä joka tarjoaa jo nyt sähköautoja myös ammattimaiseen kuljettamiseen vahvalla valikoimalla hyötyajoneuvoja. Uskommekin että MB-Mobile osaltaan varmistaa Peugeotin kasvua myös Kokkolan talousalueella niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille”, Markus Vuolle kertoo. 

Oy MB-Mobile Ab:n toimitusjohtaja André Snellman jatkaa: ”Olemme tyytyväisiä kun saamme Peugeotin valikoimaamme. Pidämme viralliset avajaiset kesäkuussa, mutta olemme jo aloittaneet myynnin ja huollon. Jatkuva panostus koulutukseen sekä korjaamotekniikkaan tarjoavat lähtökohdat huipputason asiakastyytyväisyyteen. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan laajaan Peugeot-mallistoon.”

Oy MB-Mobile Ab on Pörhön Autoliike Oy:n tytäryhtiö, jonka toimipisteet sijaitsevat Kokkolan lisäksi myös Espoossa ja Helsingissä. MB-Mobilen edustuksiin Kokkolassa kuuluvat Peugeot, Suzuki, Isuzu, Fiat ja Fiat Professional. Lisäksi MB-Mobilelta löytyy monipuolinen valikoima vaihtoautoja jokaiselta paikkakunnalta. 

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkoston välityksellä Citroën-, DS-, Opel- ja Peugeot-merkkisiä henkilö- sekä tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluja kuluttajille Suomessa sekä Baltiassa. Auto-Bon Oy kuuluu Bassadone Automotive Groupiin ja sen maahantuomien tuotteiden jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan.

Lisätietoja:

Auto Bon Oy toimitusjohtaja Markus Vuolle, puh. 044 015 1100 

MB-Mobile Oy:n toimitusjohtaja André Snellman, puh. 050 363 4054