Uusi Kia Rio on täällä

Uudet Kia Riot saapuivat viime viikonloppuna Suomeen. Neljännen Rio-sukupolven Kia Rio on trendikäs ja houkutteleva kokonaisuus tyyliä, käytännöllisyyttä, ensiluokkaisia turvavarusteita ja ketterää ajettavuutta. Varustetasoja on kolme: LX, EX ja TX.

Kia Rio on jo pitkään ollut Kia-malliston toiseksi myydyin automalli maailmanlaajuisesti ja myös Suomessa Kia Rio on kuulunut useana vuonna maan myydyimpien henkilöautojen joukkoon. Kiat ovat tunnettuja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan ja luotettavuudestaan. Kia tarjoaa ainutlaatuisen pitkän, 7 vuoden Kia-takuun ja kattavan merkkihuoltoverkoston.

Tilava, tehokas ja turvallinen Kia Rio

Uuden Kio Rion moderni ulkonäkö on sulava ja persoonallinen. Kia-mallistojen tunnusomainen tiikerin nenä -keula on myös kokenut päivityksen uudessa Kia Riossa ja on nyt entistä matalampi ja leveämpi. Lisäksi Rion keulan voimakasta ilmettä tehostavat lähemmäs etupuskuria sijoitetut sumuvalot ja maskiin integroidut ajovalot yhdessä U:n muotoisten LED-päiväajovalojen kanssa.

Neljännen sukupolven Kia Rio on profiililtaan edeltäjäänsä kookkaampi, mutta tasapainoisempi. Uuden Rion konepelti on pidempi, etuylitys suurempi ja akseliväli on saanut 10 mm lisäpituutta. Takaylitystä sen sijaan on laskettu. Uusi Rio on myös 15 mm pidempi kuin edeltäjänsä, mutta 5 mm matalampi. Sivuprofiilissa korostuu linjakkuus, joka lisää auton pituusvaikutelmaa. Matalammasta profiilistaan huolimatta uudessa Kia Riossa riittää tilaa. Siinä on luokkansa tilavin matkustamo ja yksi suurimmista tavaratiloista. Lisätilaa on tullut sekä sekä jalka-, että päätilaan ja tavaratilan vetoisuus on nyt 325 litraa aiemman 285 litran sijaan.

Uuteen Kia Rioon on tarjolla laaja valikoima erilaisia bensa- ja dieselmoottoreita. Valittavana on mm. Kian kompakti kolmisylinterinen 1.0 T-GDI -moottori joko 100- tai 120-hevosvoimaisena. Osa Kia Rion moottorivaihtoehdoista on saatavilla myös 5-vaihteisella automaattivaihteistolla tai 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.

Turvallisuus on avainsana uudessa Kia Riossa. Rion runko on valmistettu suurlujuusteräksestä ja varustelussa on paljon passiivisia turvatoimintoja kuten jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja kaistavaroitin, joka reagoi, jos kuljettaja on ajautumassa pois kaistaltaan käyttämättä suuntavilkkua.

Kia-malliston uusi Rio nyt myös MB-Mobilen myymälöissä.

Tervetuloa koeajolle! Katso Kia Rion hinnasto ja lataa esite täältä.