Uusi Kia Ceed nyt huippueduin Kokkolasta

Kia oli Suomen toiseksi myydyin auto syyskuussa. Kian menestyksen takana on suosittu Kia Ceed Plyg-in Hybrid, jonka suosiosta kertoo myös se, että malli on Ruotsin myydyin ladattava hybridiauto, ollen samalla koko segmenttinsä rekisteröidyin henkilöauto Ruotsissa. Uudistunut Ceed on tarjolla neljänä eri korimallina: Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed, ja ProCeed. Näistä Ceed Sportswagon ja XCeed ovat saatavana suosittuina ladattavina hybrideinä, joiden toimintamatka sähköllä on jopa 48-50 km. Uusi Kia Ceed nyt huippueduin Kokkolan MB-Mobilesta!

Kia Ceed -kampanja

Tarjoamme nyt huikeat kampanjaedut uudistuneeseen Kia Ceed-mallistoon. Kian ladatut edut -yhteisetu nyt jopa 4000 € sisältäen Kian Plug-in Hybrid 2 500 € lisätuen, talvipaketin hintaan 390 € (sis. Continental-talvirenkaat kevytmetallivantein, kumimatot ja kaukalomaton) ja ainutlaatuisen 0 % + kulut korkotarjouksen. Lisäksi Ceed on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin ainutlaatuisella seitsemän vuoden tehdastakuulla.

Uusi Kia Ceed nyt huippueduin

Mitä uudistus on tuonut mukanaan?

Uusi Kia Ceed-mallisto on kokenut päivityksen niin sisältä kuin ulkoakin. Keulamaski, etuvalot, vanteet ja takapuskurin alaosa ovat uudistuneet, mikä tuo mukanaan entistä urheilullisempaa tyylikkyyttä. Sisällä istuinmateriaalit, vaihteiston reunapaneeli sekä vaihteenvalitsimen design ja mittaristot ovat kokeneet päivityksen. Nyt Ceediin on saatavilla myös täysin uusia turvallisuusvarusteita, kuten katvealueen valvontajärjestelmä, kaistallapitoavustin, risteävän liikenteen valvonta, takamatkustamon valvontajärjestelmä ja turvallisen poistumisen järjestelmä.

Uusi Ceed tarjoaa innovatiivista teknologiaa erityisesti yhdistettävyyden muodossa. UVO-Connect etähallinta mahdollistaa esimerkiksi auton tietojen seuraamisen sekä lataukseen liittyvien ominaisuuksien hallinnan. Yhdistettävyyttä helpottaa langaton Android Auto ja Apple Car Play. Tutustu Ceediin tarkemmin tästä.

Tämä Kia Ceed kampanja on voimassa vain 30.11.2021 saakka, joten nyt kannattaa toimia nopeasti.