Uusi Fiat 500 La Prima sähköauto saapuu Suomeen syksyllä!

Uusi Fiat 500 La Prima on valmis koko päivän ajoihin (50km), vain yhdellä viiden minuutin latauksella. La Priman voit ladata kätevästi kotona Wallbox-kotilatausaseman ansiosta, joka on tietenkin myös La Priman vakiovaruste. Tässä autossa voit valita älykkään Sherpa Mode ajoasetuksen, joka laskee sinulle, miten pääset määränpäähäsi mahdollisimman vähällä energian kulutuksella säätelemällä esimerkiksi kaasupolkimen vastetta. Tämä auto on todellakin tehty ympäristöystävälliseen ajamiseen!

Turvallisuus ennen kaikkea

Tällä sähköautolla voit ajaa huoletta, koska se kykenee kiihdyttämää, jarruttamaan ja pysymään kaistalla aivan itse. Lisäksi se pystyy lukemaan liikennemerkkejä ja edottamaan sinulle tavoitenopeuden säätämistä, sekä tunnistamaan pyöräilijät ja jalankulkijat upean Drone View -toiminnon ansiosta.

Lisäksi Fiat La Primassa on peruutuskamera ja 11 pysäköintianturia, jotka varoittavat sinua kaikista auton ympärillä olevista esteistä. Tässä autossa on myös ultraäänianturi, joka varoittaa sinua katvealueella, sekä auton takana ja sivuilla liikkuvista autoista 15-140 kilometrin tuntinopeudella ajettaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia sokeista pisteistä.

Näiden turvallisuusvarusteiden lisäksi Fiat La Primasta löydät myös muun muassa kuljettajan vireystilan valvonnan ja turvatyynyjen lauetessa se soittaa automaattisesti hätänumeroon puolestasi.

Entistä parempi

Täysin uusi Fiat 500 La Prima sähköauto rakennetaan kokonaan uudelle alustalle ja näin ollen tuleva Fiat 500 La Prima on leveämpi, pidempi ja sen raideväli on suurempi kuin edeltäjissä. Myös sen sisätiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne ovat kauniin yksinkertaiset, sekä varusteltu 10 tuuman viihdejärjestelmällä, johon saat helposti kytkettyä älypuhelimesi.

Tutustu La Primaan lisää tästä