Uudistunut Kia Rio saapuu Suomeen syksyllä!

Kia Rio on yksi luokkansa kaikkien aikojen myydyimpiä autoja Suomessa. Ja siihen on syynsä, näppärän kokoinen, tyylikäs ja yllättävän tilava Kia Rio on upea auto. Niitä on Suomessa tällä hetkellä yli 17 000 kappaletta ja suunta on jatkuvasti kasvamaan päin.

Kevythybridi

Uudistunut Kia Rio on saatavilla nyt myös bensiinikäyttöisellä 48V kevythybridijärjestelmällä. Jär­jes­tel­mä on kehitetty, jotta voitaisiin mahdollistaa mahdollisimman tehokas polttoainetaloudellisuus. Se avustaa kiihdytyksissä, sekä kerää liike-energiaa talteen jarruttaessa. Uuden Rion moottorivaihtoehdot ovat 1,2-litrainen bensiinimoottori 84 hevosvoimalla, sekä 1,0-litrainen 100 hevosvoimalla ja 120 hevosvoimalla.

Uudistuneet varusteet

Kia Rio koostuu neljästä eri varustetasosta, jotka ovat LX, EX, TX ja GT-Line. Aivan uusina turvallisuusvarusteina autoon on saatavilla nyt mukautuva vakionopeudensäädin, kaistallapitoavustin, kuolleen kulman-, sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmät. Täysin uutena Riossa on nyt myös LED-ajovalot, sekä paljon odotettu 8-tuumainen monitoiminäyttö suomenkielisenä. Niin kuin kaikissa uusissa Kia-malleissa, myös tässä on 7 vuoden tehdastakuu.

Tutustu lisää uuteen Kia Rioon tästä.

Kia Rion hinnat alkavat 15 390 eurosta.

Kia Rio viikonloppunäyttelyssä Kokkolassa 5.-6. syyskuuta!