Uudistunut Kia Picanto saapuu Suomeen pian!

Kia-malliston pienin auto, Kia Picanto uudistuu ja se saapuu Suomeen syksyllä! Picanto on Suomen ylivoimaisesti myydyin auto omassa luokassaan. Nuorekkaalla, urheilullisella ja tyylikkäällä muotoilulla varusteltu Picanto on kokenut uudistuksen niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Automatisoitu manuaalivaihteisto ja taloudellisempi moottori

Uudella Picantolla ajaa entistä helpommin ja vaivattomammin automatisoidun manuaalivaihteiston ansiosta. Automatisoitu manuaalivaihteisto tarkoittaa sitä, ettei kuljettajan tarvitse huolehtia kytkimen käytöstä. Picanto on saatavilla kolmella eri bensiinimoottorilla, jotka ovat tehoiltaan 67, 85, ja 100 hevosvoimaa. Uuden vaihteiston ja taloudellisempien moottoreiden ansiosta sen päästöjä on saatu laskettua jopa 23 g/km

Entistä mukavampaa ajamista

Uudistuneeseen Picantoon on saatavilla myös aivan uusia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. Aktiivinen kaistavahti, kuolleenkulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, sekä 8-tuumainen monitoiminäyttö. Lisäksi saatavilla on muun muassa lämmitettävä ohjauspyörä, Bluetooth hands-free, sekä automaattinen hätäjarrutustoiminto. Auto on myös varustettu uusien Kia-mallien tavoin loistavalla seitsemän vuoden tehdastakuulla.

Picanton hinnat alkavat 13 590 eurosta.

Voit tutustua uuteen Kia Picantoon lisää tästä.