Tulossa täysin uusi Isuzu D-Max – Saapuu Suomeen helmikuussa 2021

Täysin uusi Isuzu D-Max saapuu Suomeen loppu talvesta. Isuzu D-MAX on kehitetty tarjoamaan ensisijaisesti tehokkuutta ja lujuutta, tämä malli onkin lujempi, vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Uudesta mallista löytyy nyt pienempi kulutus, tyylikäs muotoilu, sekä luokkansa johtava turvallisuus. Loistavat käytännölliset ratkaisut on tässä kuitenkin säilytetty, kuten 3500 kg vetokyky ja 1000 kg kantavuus.

 Auto, jolla on ilo ajaa

Uusi Isuzu D-Max on varusteltu uusilla turvallisuusvarusteilla, jotka kattavat muun muassa mukautuvan vakionopeudensäätimen, automaattijarrutuksen, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän ja kaistavaroittimen, sekä paljon muuta.

D-Maxin keulalta löytyvät LED-lähi- ja kaukoajovalot, sekä takaa kaksoisreunalliset LED-takavalot. Lisäksi auton sisäpuolelta löytyy aivan uusi tyyli, jossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Tästä esimerkkinä uudet nahkaistuimet, joista kuljettajan istuinta voidaan säätää kahdeksaan eri suuntaan, sekä 8” tai 9” Audio-näyttö. Tämä kaikki saatavilla Isuzun viiden vuoden takuulla ilman kilometrirajaa.

50 vuoden kokemus

Isuzu Motors Limited on Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja vuodesta 1916, sekä yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista ja maailman suurin dieselmoottorien valmistaja. Ensimmäinen Isuzun pick-up valmistettiin vuonna 1963. 50 vuoden kokemus ja kehitystyö takaavat, että voit todellakin luottaa täysin uuteen Isuzu D-Maxiin.

Uusi Isuzu D-Max ennakkokiertueella Kokkolan liikkeessämme 14. marraskuuta kello 14.30-17.00. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!