Täysin uusi Kia EV6-täyssähköauto ennakkomyyntiin toukokuussa!

Kia on juuri julkaissut täysin uuden Kia EV6-täyssähköauton sisä- ja ulkokuvat. Tämä täyssähköauto on ensimmäinen, joka on rakennettu Kian uudelle E-GMP-sähköautoalustalle. Alusta mahdollistaa sisätilojen hyödyntämisen paremmin kuin aikaisemmin. EV6:n muotoilussa on käytetty uutta luonnon ja ihmiskunnan kontrastista inspiroitunutta ”Opposities United” -muotoilufilosofiaa, jonka tärkeimpänä osana on veistoksellisuuden ja terävyyden visuaalinen identiteetti. Tässä täyssähköautossa yhdistyvät crossover-mallien esteettisyys ja Kian siirtyminen kohti sähköistymistä.

Kia haluaa, että uusilla autoilla voidaan tarjota vaistomainen ja luonnollinen kokemus asiakkaiden jokapäiväisen elämän parantamiseksi. Tavoitteena oli luoda omaperäisiä, kekseliäitä ja jännittäviä sähköautoja. Näistä EV6 on ihmiskeskeisen, edistyksellisen muotoilun ja sähköistetyn voiman lopputulos.  

Tämä moderni, tyylikäs ja virtaviivainen EV6 on ensimmäinen Kia, joka on suunniteltu vain ja ainoastaan täyssähköautoksi. Suomessa tämän mallin ennakkomyynti alkaa toukokuussa.