Täyden palvelun autotalo

Saman katon alta löydät kaikkia tarpeitasi vastaavan auton sekä muut tarvitsemasi palvelut. MB-Mobile on Kokkolassa sijaitseva täyden palvelun autotalo, joka kohtelee sinua aina ystävällisesti ja rehellisesti.

Jokainen, joka on ostanut auton Heinolankaarella sijaitsevasta kaaren muotoisesta autotalosta, palaa sinne mielellään uudelleen. Rehellisyys kantaa pitkälle, mikä pätee ennen kaikkea autokauppaan. Me Kokkolan MB-Mobilella kuuntelemme asiakkaiden tarpeita, löydämme sopivan auton sekä rahoituksen ja pystymme myös tarjoamaan kaikki muut tarvittavat palvelut. Turvallinen ja huoleton vaihtoehto, etsit sitten uutta tai käytettyä autoa.

Täyden palvelun korjaamo

Hoidamme korjaamollamme kaikkea tarkastuksista, tuulilasinvaihdot ja määräaikaishuolloista kolarikorjauksiin. Tarjoamme edullisia palveluja monien merkkien henkilö, paketti- ja matkailuautoille sekä merkkihuoltoja Kialle, Isuzulle, Suzukille ja Fiat Professionalille. Mekaanikkomme käyttävät korkealaatuisia alkuperäisiä osia ja laadukkaita laitteita autojen huoltoon. Lisäksi koulutamme asentajiamme jatkuvasti työskentelemään valmistajien uusimpien ohjeiden mukaisesti.

“Sähköautot ja lataushybridit vaativat asentajilta, huoltoneuvojilta ja automyyjiltä täysin uudenlaisia pätevyysvaatimuksia, koska sähköautoja huoltavien henkilöiden on pystyttävä hallitsemaan korkeita jännitteitä. Kaikki asentajamme läpikäyvät lakisääteisen ja mallikohtaisen sähkötyöturvallisuuskoulutuksen.”

André Snellman, toimitusjohtaja

Jos otat meihin yhteyttä halutessasi varata ajan autohuoltoon, huoltoneuvojamme auttaa sinua. Laskemme sinulle tarjouksen huollosta ja voimme myös tarvittaessa noutaa autosi.

Autohuolto Kokkola

“Voimme tehdä suurimman osan asioista korjaamollamme, mutta jos asiakkaalla on ongelma, jota emme pysty korjaamaan täällä, autamme hänet oikeaan paikkaan. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme myös työaikojen ulkopuolella.”

Mårten Björkskog, huoltoneuvoja

Itse autohuoltojen lisäksi tarjoamme myös renkaiden vaihtoa ja säilytystä. Jos tarvitset lisävarusteita kuten vetokoukkua tai kattoboksia, me hoidamme ne sinulle.

Uuden auton takuu herättää uteliaisuutta

Uusiin autoihin liittyvä uteliaisuus ja kiinnostus kasvaa jatkuvasti, eikä ole ihme, että huomioon otetaan uuden auton mukana tuleva takuu. MB-Mobile on Kian, Fiat Professionalin, Suzukin ja Isuzun jälleenmyyjä. Kian mukana tulee seitsemän vuoden uuden auton takuu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa takuuaikana (7 vuotta tai 150 000 ajettua kilometriä) tapahtuneista korjauksista. Kuluvat osat, kuten jarrut, kytkin ja vääränlaisen käsittelyn aiheuttamat vauriot ovat silti edelleen asiakkaan vastuulla.

“Jos uudessa Kiassasi ilmenee ongelmia, tuo se korjaamolle ja me huolehdimme siitä. On valtava helpotus sinulle, ettei sinun tarvitse huolehtia suurista odottamattomista kustannuksista ensimmäisen seitsemän vuoden aikana. Siihen on syy, miksi Kia uskaltaa luvata uudelle autolle jopa 7 vuoden takuun. He tekevät niin, koska tietävät myyvänsä todella hyviä autoja.”

Jan Rintala, huoltopäällikkö

MB-Mobilen myyvät automallit ovat kaikki esillä hallissa Kokkolassa. On myös esittelymalleja, joita asiakkaiden on mahdollista kokeilla saadakseen selville, onko ajotuntuma oikeanlainen. Tämä on tietysti tärkeää etenkin niille, jotka viettävät paljon aikaa tien päällä.

“Työsuhdeautojen osalta yritys yleensä etsii joustavaa rahoitusratkaisua ja kustannustehokasta omistajuutta, kun taas käyttäjä tarkastelee käyttöarvoa, mukavuutta ja turvallisuutta. Kian businessmallit ovat sellaisia, että molemmat osapuolet yleensä pitävät niistä. Kian hyvin varusteltu businessmallilla on vakiona automaattinen etäisyyden hallinta, koullenkulmanavustin, kaistanvahti ja hätäjarrutusjärjestelmä.”

André Snellman

Me ostamme hyviä autoja

MB-Mobile ostaa ja myy käytettyjä autoja. Noudamme myös asiakkaidemme autoja ilman lisäkustannuksia. Ostamisessa olemme erityisen tarkkoja. Haluamme löytää hyviä käytettyjä autoja myytäväksi. Testaamme tietysti ostamamme autot ja tutkimme ne huolellisesti vikojen löytämiseksi. Jos löydämme vikoja, ilmoitamme niistä selvästi, jopa verkkosivustomme automainoksissa.

“Läpinäkyvyys on erittäin tärkeää uskottavuuden kannalta. Jos asiakas ostaa auton verkossa, hänen tulee tuntea olonsa turvalliseksi tehdessään ostopäätöstä. Teemme kotiinkuljetuksia ympäri maata ja kun uusi omistaja saa autonsa, auton kunto ei saa olla hänelle negatiivinen yllätys.”

André Snellman

Hyvää asiakaspalvelua kaikilta osin

Me MB-Mobilella panostamme paljon palveluun, niin asiakkaiden kuin autojen suhteen. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta. Menestyäksemme meidän on varmistettava hyvä asiakaspalvelu kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla. Koko henkilöstömme osallistuu keväällä 2020 koulutukseen asiakaspalveluosaamisen vahvistamiseksi.

“Minun tehtäväni on löytää asiakkaalle sopiva auto ja hinta, johon olemme molemmat tyytyväisiä. Minun täytyy todella kuunnella asiakasta, että osaan tarjota hänelle oikeanlaista autoa, eikä saada häntä ostamaan jotain mitä hän ei oikeastaan tarvitse. Rehellisyydellä luodaan luottamusta. Jos myyn huonon auton, ei kestä kauan kun se palaa takaisin luokseni.”

Joonas Mäki-Korvela, automyyjä

Automyyjät Kokkola


Huolto ja varaosat


Petri Asujamaa

Asentaja

Joonas Mikkola

Asentaja

Joni Sirén

Asentaja