Vilka var de mest populära bilmärkena i Karleby 2020?

Mercedes-Benz, Volvo och Kia är de mest eftertraktade bilarna av våra kunder i Karleby för andra året i rad. Mercedes-Benz leder dock tydligt. I jämförelse var de minst eftersökta Nissan, Skoda, Toyota och Volkswagen, som också låg under Audi och BMW.

Bensin och diesel är fortfarande de mest populära ramdrivningsmotorerna, men populariteten för elbilar och hybrider ökar också gradvis. De tre bästa, Kia, Mercedes-Benz och Volvo, har också en rad hybrider, laddhybrider och helelektriska bilar.

Kia Ceed Sportswagon

Mercedes-Benz – en prestigefylld premiumbil

Mercedes-Benz är känd som en dyr och lyxig bil, vilket verkligen är anledningen till varumärkets popularitet. De mest populära Mercedes-Benz-modellerna är E-serien och C-serien. Du kan läsa mer om våra begagnade bilar från Mercedes-Benz här.

Volvo – Känd för säkerhet

Volvo klassificeras också som Premium-klassbilar. De är särskilt kända för sin säkerhet, varför deras popularitet egentligen inte är ett mirakel.. Du kan lära känna vårt urval av Volvo-bilar här.

Kia – Bilar för alla med sju års garanti

Anledningen till Kias stora popularitet är verkligen den snygga kollektionen, där du kan hitta något för alla till ett rimligt pris. Samlingen inkluderar bilar från kompakta Picanto till stora och rymliga Kia Sorento, samt från bensinbilar till elbilar. Kias 7-åriga fabriksgaranti ger också en känsla av säkerhet för att köpa en ny Kia. Du kan läsa mer om Kia-samlingen här.

Kia Rio