Vi är en Great Place to Work- certifierad arbetsplats!

Vi har tilldelats Great Place To Work-certifiering, vilket är ett bevis på att bygga en bra arbetsplats och en utmärkt medarbetarupplevelse. Undersökningen genomfördes med en anonym personalundersökning av Trust Index, och därför är certifieringen baserad på våra arbetares äkta erfarenheter. Så tack för certifieringen tillhör hela vår personal! Great Place to Work utforskar arbetarnas erfarenheter och hjälper en organisation att identifiera sina egna styrkor och utvecklingsområden. De undersöker mer än 10 000 organisationer internationellt varje år, och mer än 10 miljoner anställda svarar på undersökningen varje år. Great Place to Work-certifiering är ett globalt och internationellt hyllat märke.

”MB-Mobile har alltid haft en bra laganda här, men vi ville genomföra en personalundersökning med Trust Index eftersom det alltid finns något att förbättra. Undersökningen visade att MB-Mobile är en bra arbetsgivare och våra anställda är engagerade och motiverade att arbeta. Certifiering är en viktigtt sak för oss och vi kan dra nytta av det t.ex. vid rekrytering. Undersökningen gav oss information om vad vi gör bra och i synnerhet var vi kommer att fortsätta förbättra. ”

Susann Pesola, genomförare av projektet Great Place to Work

Vår styrka som arbetsplats

Vi tror att vår styrka ligger i det faktum att vi är en liten organisation där alla är i nära kontakt med varandra dagligen. Vi hjälper och uppmuntrar varandra, och vår personal känner att alla behandlas lika.