Retkeilyauto – Uudet ja käytetyt retkeilyautot

Parin vuoden aikana matkailu kotimaassa on nostanut suosiotaan valtavasti, jonka seurauksena myös matkailu- ja retkeilyautot ovat nyt entistä kysytympiä. Retkeilyautolla matkustat ympäri vuoden riippumatta vuodenajasta. Voit pakata mukaan kaiken reissuusi tarvittavan, eikä sinun tarvitse miettiä lomaasi sopivien majoituspaikkojen mukaan. Voit yöpyä esimerkiksi merenrannassa tai Lapin tunturimaisemissa. Kun sinulla on mukana oma liikkuva loma-asunto, tuo se matkustamiseen vähemmän aikatauluja ja lisää vapautta. Retkeilyauto on retkeilijän ja harrastajan paras ystävä! Voit valita oman retkeilyautosi uutena tai käytettynä.

Ford Transit retkeilyauto
Retkeilyautot ovat myös suosittuja valintoja moottoriurheiluharrastajien keskuudessa, kun retkeilyautolla kärryn vetäminen onnistuu erinomaisesti ja tavaratilaan mahtuu crossipyörä ja moottorikelkkakin.

Retkeilyauto vs. matkailuauto

Matkailuauto rakennetaan pakettiauton alustalle sen oman ohjaamon jatkeeksi ja ne ovat varustelultaan lähes samankaltaisia kuin omat kotimme. Retkeilyauto eroaa matkailuautosta siten, että se on rakennettu pakettiauton peltikoriin ja näyttää ulkoa lähes samalta, kuin tavalliset pakettiautot. Retkeilyautot ovat yleensä matkailuautoja hieman pienempiä ja vähemmän varusteltuja, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja. 

Retkeilyauto on hyvä valinta, jos ei halua ostaa erikseen autoa reissuja varten. Se mahtuu nimittäin hyvin parkkiruutuun ja sillä on matkailuautoa ketterämpää liikkua, joten se on monella käytössä myös jokapäiväisessä liikkumisessa ainoana autona. Retkeilyauto on loma-asunto ja pakettiauto samassa paketissa, koska takaa löytyy myös paljon säilytystilaa esimerkiksi polkupyörille tai lasketteluvarusteille! Tavaratilan ansiosta retkeilyautot ovat suosittuja myös työ- ja yrityskäytössä. 

Retkeilyautot voidaan rekisteröidä myös kuorma-autoiksi, eli niin sanotusti jatko-ohjaamolla varustetuiksi autoiksi. Tämä helpottaa sellaisia yrityksiä, jotka eivät voi vähentää ALV:tä retkeilyautosta yrityksen käytössä.

Mercedes-Benz Sprinter retkeilyauto
Mercedes-Benz Sprinter retkeilyauton kanssa voi lähteä vaikka työpäivän jälkeen rannalle. Kyytiin mahtuu yhtäaikaa koko porukka ja vaikka SUP-laudat tavaratilaan!

Mercedes-Benz Sprinter retkeilyautot

Yksi MB-Mobilen suosituimmista retkeilyautoista on Mercedes-Benz Sprinter retkeilyauto. Tässä retkeilyauto on toteutettu yleensä pitkään Sprinteriin pakettiautoon ja siihen on lisätty tilaa useammalle matkustajalle, nukkumispaikalle, mikrolle ja jääkaapille. Sprinterin retkeilyautoista löytyy usein myös reilusti tavaratilaa, jonka vuoksi ne ovat suosittuja myös yrityksien näkökulmasta. Meidän valikoimasta löytyvät Mercedes-Benz Sprinter retkeilyautot on varusteltu lähtökohtaisesti aina Verhoomo Sorsalla.

Retkeilyauto sopii loistavasti myös yrityksille, sillä autoon mahtuu useampi matkustaja, tavarat mahtuvat tavara-tilaan ja auto toimii itsessään myös näppäränä taukotilana.

Fiat Ducato retkeilyautot – Tilaa oma uusi retkeilyautosi meiltä

MB-Mobile on Fiat Professional & Peugeot-jälleenmyyjä, jonka vuoksi meiltä löydät myös kattavan hyötyajoneuvojen valikoiman ja loistavat pakettiautorunkojen vaihtoehdot. Viimeisimmät teettämämme retkeilyautot on tehty uuden Fiat Ducaton peltikoriin yhteistyössä hyötyajoneuvokeskuksen kanssa. Uusi retkeilyauto on siitä mainio valinta, että voit itse vaikuttaa auton sisustan ratkaisuihin alusta saakka.

Hyötyajoneuvokeskus on erikoistunut erilaisten ajoneuvojen varusteluihin, tarkoituksena saada ajoneuvo palvelemaan käyttäjäänsä entistä monipuolisemmin. Retkeilyautojen tapauksessa he muuttavat pakettiauton liikkuvasi loma-asunnoksi! Tarkemmin erilaisiin ratkaisuihin voit tutustua suoraan Hyötyajoneuvokeskuksen nettisivuilta

Suurinta osaa retkeilyautoista saa ajaa myös tavallisilla B-kortilla, joka on ehdoton plussa jos muiden ajoneuvoluokkien ajokortteja ei ole suoritettuna.

Retkeilyauton teettäminen vaihe vaiheelta

Retkeilyauton teettäminen meidän kauttamme on helppoa. Ensimmäisenä sinun tulee olla yhteydessä automyyntiimme soittamalla tai alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen voit keskustella erilaisista vaihtoehdoista automyyjän kanssa. 

  1. Valitaan sopiva pakettiautomalli retkeilyauton rungoksi.
  2. Valitaan toiveissa olevat retkeilyauton varusteet, kuten esimerkiksi mikro, sänky ja ylimääräiset istumapaikat.
  3. Auto tilataan tehtaalta tai liikkeessämme oleva auto lähetetään hyötyajoneuvokeskukselle. 
  4. Valmis auto saapuu meille & luovutamme uuden retkeilyauton sinulle! 🙂

Ota yhteyttä soittamalla tai alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja retkeilyautoistamme.

SOITA: 020 7571 250

Ta kontakt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Matkailu- ja retkeilyautohuolto Kokkola

MB-Mobile huolto tarjoaa laadukasta matkailu- ja retkeilyautohuoltoa. Valtuutettuna Fiat Professional- ja Peugeot-merkkihuoltona osaamme huoltaa matkailuautoasi sen vaatimalla tavalla. Meille on tärkeää varmistaa, että seuraava reissusi on onnistunut ja turvallinen!