NYHET! MB-Mobile Bilvakten

Söker du en speciell bilmodell? Då behöver du inte söka längre för MB-Mobile Bilvakten kan göra jobbet åt dig. Använd nya Bilvakten och berätta vilken bil du vill ha så hör vi av oss när vi får in bilar som passar dig.

Bilvakten håller koll på alla bilar som finns i våra affärer i Karleby och Esbo, men även bilar som är på väg till oss. Det finns importbilar, bilar som kommit i byte vid nybilsaffärer, demobilar och helt nya bilar. Du kan enkelt aktivera Bilvakten via formuläret på vår webbplats. Fyll i vilka egenskaper du vill att bilen ska ha och meddela på vilket sätt du vill bli kontaktad.

Många av våra kunder söker en specifik bilmodell, och då är Bilvakten till stor hjälp. Ifall den rätta bilen finns på annan ort så levererar vi den till kunden. Råkar vi inte ha den bil kunden söker så kommer Bilvakten att meddela kunden så fort en sådan bil är på väg in.

André Snellman, vd.

MB-Mobile Bilvakten är ett tjänst som förbättrar kundservicen ytterligare, men den fungerar samtidigt som ett verktyg för inköpet. Utgående från de sökkriterier som användarna väljer när de aktiverar Bilvakten kan MB-Mobile dra slutsatser om vilka bilar som behöver köpas in. Vi agerar enligt kundernas önskemål.

Nu just märker vi en större efterfrågan på vissa hybridmodeller och då kan vi fokusera på att köpa in sådana bilar. Tack vare Bilvakten behöver kunderna inte slösa tid på att söka och hålla koll, och vi har koll på vilka bilar våra kunder vill ha.

André Snellman.

Bilförsäljare