Vi köper begagnade bilar

Vi köper ständigt nya och lite körda bilar till kontantpris.

RING: 020 7571 250 

Har du drömt om att byta din nuvarande bil? Här hittar du ett brett utbud av begagnade bilar. Du kan byta bil till en dyrare eller billigare, beroende på vad som fungerar bäst för din situation. Vid behov löser vi också in bilens slutliga skuld och betalar betalningen för bilen omedelbart kontant eller till ett konto.

Äger du en extra bil? Eller vill du snabbt förvandla din nuvarande bil till kontanter? Du kan också sälja din bil till oss utan utbyte.

Vi är intresserade av bilar som är körda mindre än 150 000 km och är mindre än 10 år gamla.

Hur får jag en offert för min bil?

Genom att skicka in din bilinformation via formuläret till nedan, kommer du att få ett erbjudande för din bil. För erbjudandet behöver vi den mest exakta beskrivningen av din bil, så vi rekommenderar att du fyller i alla punkter av formuläret. Ju mer detaljerad information du ger om din bil, desto mer exakt pris kan vi ge den. Obligatoriska fält är markerade med en asterisk.

Du kan också ta med dig bilen direkt till vår butik i Karleby (Heinolasvängen 1) eller Esbo (Koskelontie 15) och du kommer att få ett exakt erbjudande omedelbart.

Återförsäljningsvärdet på en bil påverkas av många faktorer.

Återförsäljningsvärdet på en bil påverkas främst av hur mycket bilen har körts. Antalet körkilometer återspeglas direkt i bilens pris: ju färre körkilometer, desto högre är bilens återförsäljningsvärde.

En annan viktig faktor som påverkar bilförsäljningen är bilens servicehistoria: om den årliga servicen utfördes i tid och om den utfördes av en auktoriserad återförsäljare eller av en privat part. Att använda en bil för en besiktning före försäljning ger också mervärde till bilen.

Naturligtvis finns det också skillnader mellan bilmärken: begagnade bilar av vissa bilmärken är mer önskvärda än andra och de behåller sitt återförsäljningsvärde bättre. Kvantiteten och kvaliteten på tillbehör påverkar också bilens pris. Naturligtvis har nyare bilar också bättre återförsäljningsvärde än äldre modeller.

Bilen löses in i Esbo, Karleby eller på en plats som avtalats med kunden.

 

Sälj din bil

name do no not work currently -Oskar

Max. 10 är gamla.

Max. 150000km

Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, png.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.