Vi köper begagnade bilar

Vi köper nyare lite med körda bilar, paketbilar och husbilar kontant. 

RING: 020 7571 250

Vi köper bilar

Visste du att vi köper också bilar direkt från kunder? Verkligen! Vi är ständigt i behov av påfyllning av vårt lager, därför köper vi överlopps bilar i gott skick, samt snöskotrar, terränghjulingar och motorcyklar.

Varför sälja en bil till oss? 

Vi förstår att processen att sälja en bil kan orsaka grått hår bara i en tanke. Vi hjälper till! Vi listar nedan några anledningar till varför du bör sälja din bil till oss:

  • Att sälja en bil till oss är snabbt, enkelt och problemfritt
  • Du behöver inte polera din bil för försäljning, fotografera bilen eller spåra framgången för ett försäljningsmeddelande.
  • När du har accepterat vårt erbjudande kommer vi att betala in pengarna direkt till ditt konto och ta hand om allt pappersarbete åt dig.
  • Vid behov löser vi även bilens slutskuld direkt från finansieringsbolaget.
  • Vi hämtar din bil var som helst i Finland.

Vi är intresserade av bilar i gott skick. 

Hur får jag en offert för min bil?

Du kommer att få ett erbjudande för din bil via formuläret Sälj din bil på denna sida inom några arbetsdagar efter att du lämnat ditt erbjudande. Du kan också komma till vår butik i Karleby (Heinolasvängen 1) och få ett exakt erbjudande på din bil direkt.

För erbjudandet behöver vi en så korrekt beskrivning av din bil som möjligt och därför rekommenderar vi att du fyller i alla delar av formuläret noggrant. Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. Ju mer detaljerad beskrivning av din bil är, desto mer exakt pris kan vi beräkna för bilen.

Vilka faktorer påverkar andrahandsvärdet på en bil?

Andrahandsvärdet på en bil påverkas mest av hur många kilometer som finns på bilens mätare och avspeglas också direkt i priset på bilen: Ju färre kilometrar desto högre andrahandsvärde.

En annan stor faktor är hur bilen har tagits hand om, det vill säga hur bilen har servats: Har det årliga underhållet gjorts i tid och har det utförts av en auktoriserad märkesservice eller en privat part. Att besiktiga bilen före försäljning ger också ett mervärde till bilen.

Det finns förstås också skillnader mellan bilmärken: vissa bilmärken är mer önskvärda än andra och de behåller sitt andrahandsvärde bättre. Priset och kvaliteten på tilläggsutrustningen påverkar också priset på bilen. Nyare bilar har naturligtvis också bättre andrahandsvärde än äldre modeller.

Bilen löses in i Esbo, Karleby eller på en plats som överenskommits med kunden.

 

Sälj din bil

Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, png.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bilförsäljare Karleby