Fiat Professional paketbilar visas

Vårt Fiat Professional-sortiment inkluderar paketbilar i alla storlekar, längder och bredder som säkert uppfyller även de mest krävande kraven. Det finns en mindre Fiorino och Doblò, liksom för större behov Talento och Ducato. Dessutom finns alla dessa tillgängliga i ännu fler olika storlekar

Fiat Fiorino – smidig för stadskörning

Fiorino är den minsta paketbilen i Fiat Professional-serien, men tack vare sin storlek är den väldigt smidig, den är en fantastisk arbetsbil för någon som har mycket stadskörning. Fiorino har också bland annat en backstartassistent samt en farthållare.

Fiorino är också bra för ett mobilkontor, eftersom den har en USB-port, ett uttag i bagageutrymmet och ett svängbart passagerarstol som du kan använda, till exempel som bordsskiva eller som hjälpmedel för transport av långa föremål.

Fiorinos bagageutrymme har en längd på 1523 mm och en bredd på 1473 mm samt en höjd av 1205 mm.

Du kan läsä mer om Fiorino här.

Fiat Doblò – det bästa i sin klass 

Fiat Doblò är den näst minsta paketbilen i Fiat Professional-serien, vilket säkert kommer att bli en bra kollega. Den är den bästa i sin klass när det gäller lastkapacitet, startvolym och bagagelängd. Dessutom finns den också med en automatisk växellåda.

Avancerade ljudisoleringsmaterial ger en lugn inredning. Det finns ett stort förvaringsfack under det rymliga tresitsiga multifunktionsstolen. Det vikbara mittre ryggstödet kan till exempel användas som bordsskiva. Sidosätet kan också vikas, vilket också gör det möjligt att transportera långa föremål. Med Bluetooth kan du hantera radiokanaler, meddelanden och samtal utan att behöva ta händerna från ratten. Dessutom har Doblò ett Traficon + -system som hjälper dig att köra och starta under hala förhållanden. Den bromsar hjulet med minst grepp och överför dragkraften till hjulet med det bästa greppet.

I den mindre modellen har bagageutrymmet en längd på 1820 mm och en bredd på 1714 mm samt en höjd av 1305 mm. I den större modellen är dimensionerna följande: längd 2170 mm, bredd 1714 mm och höjd 1305 mm.

Du kan läsä mer om Doblò här.

Fiat Talento – designad för att fungera

Fiat Talento är designad för arbete. Mittstolen kan sänkas och användas som bord, så att du också kan arbeta i bilen vid behov. Satsningar har gjorts för att säkerställa förarens komfort med en ergonomisk sits och en pekskärmsradio och navigationssystem.

I Talento hittar du en backningsradare och en backkamera. Radio- och navigationssystemet fungerar med en pekskärm och rattomkopplare. Dessutom har Talento bland annat ett ABS-bromssystem med EBD-bromskraftsfördelning och TSA, som automatiskt justerar motorns kraft och tvingar bilen att bromsa för att stabilisera bilen och släpet.

Storleken på bagageutrymmet i den minsta modellen är som följande: höjd 1387 mm, bredd 1662 mm, längd 2537 mm och volym 5,3 m3. Bagageutrymmet i medelstor modell är 1387 mm, bredd 1662 mm, längd 2937 mm och volym 5 m3. Bagageutrymmet i den största modellen är 1898 mm, bredd 1662 mm, längd 2937 mm och volym 8,6 m3.

Du kan läsä mer om Talento här

Fiat Ducato – stort bagage

Fiat Ducato är ett bra verktyg för dig som behöver en stor bagage från din paketbil. Ducatos hantering och fjädring är avancerad och det finns sju olika alternativ för upphängning. Ducato finns också med automatisk växellåda.

Omvändning är enkel med Ducato, eftersom den är utrustad med en automatiskt växlande backkamera och parkeringssensorer som varnar dig för hinder med ett intermittent pip. Dessutom har den tvådelade bakspeglar som ger panoramautsikt bakifrån.

På Ducato hittar du den senaste säkerhetsutrustningen, till exempel Hill Descent Control, som låter dig köra upp till 50% nedförsbacke utan att behöva använda bromsen eller gaspedalen. Dessutom gör körfältavvikelse, trafikskyltigenkänning och farthållare till exempel att köra Ducato ännu bekvämare.

Tillgång till Ducato’s bagageutrymme har underlättats med två automatiskt infällbara steg. Båda stegen är gjorda av halkfri aluminium och tar upp till 150 kilo.

Den minsta modellen har en bagagehöjd på 1662 mm, en bredd på 1870 mm, en längd på 2670 mm och en volym på 8 m3. Den näst minsta modellen har en bagagehöjd på 1662 mm, en bredd på 1870 mm, en längd på 3120 mm och en volym på 10 m3. Bagageutrymmet i den näst största modellen är 1932 mm, bredd 1870 mm, längd 3705 mm och volym 13 m3. Startbelastningen för den största modellen är 1932 mm, bredd 1870 mm, längd 4070 mm och volym 15 m3.

Du kan läsä mer om Ducato här

Bil för affärsleasing?

Leasing är ett enkelt och problemfritt alternativ för ett företag eftersom det har en fast månadskostnad för bilen och kan också göras utan handpeng. Våra leasingbilar har en nybilsgaranti och vi tar hand om eventuella reparationer och fordonsförsäkringar för dig. Vi kan också ta ditt tidigare fordon i utbyte.