Fiat Ducato – Det mestsäljande kommersiella fordonet 2020!

Fiat Professional-modellen Fiat Ducato är det bästsäljande kommersiella fordonet i alla segment i Europa år 2020. Det är ett av de mest populära nyttofordonen i Europa på grund av dess mångsidighet, motoreffekt och lägre driftskostnader. År 2021 fyller Ducato 40 år och till dess ära fortsätter den sin utveckling. För detta kan vi tacka våra kunders lojalitet, Ducato har fått mycket beröm från kunder över hela Europa. 

Detta är dock inte allt som Ducato har att erbjuda. Ducato är också det grundläggande husbilsfordonet i hela Europa och förra året erbjöd det fullständig sinnesfrid för en utomhusresa I en säker och självförsörjande miljö. Under det senaste decenniet har 500 000 familjer I Europa valt Ducato tack vare dess många karossalternativ, chassieffektivitet, bagagerum, motoreffektivitet och körkomfort. 

Ducatos framgång är inte begränsad till Europa utan har under en tid varit den mest sålda i Ryssland, Latin-America, Mellannöstern och Australien. Ducato säljs för närvarande som en “världsklass paketbilb” i mer än 80 länder, inclusive Nordamerika.