Bytesbilar och begagnade bilar hos MB-Mobile

Som du kanske sett så har vi en avdelning för bytesbilar här på webbsidan, här hittar du alla bytesbilar och begagnade bilar. Urvalet på den sidan är detsamma som i vår butik i Karleby, så du kan i lugn och ro klicka och scrolla genom sidan och hitta din favorit. Sen då du hittat rätt så lämnar du enkelt ringbud, beräknar finansieringserbjudande, begär offert, eller helt enkelt kommer in i butiken för att se mer av bilen.

Så här använder du bytesbilssidans sökfunktioner

Letar du efter ett speciellt märke kan du välja det i rutan med texten “Märke”. Skulle du vilja ha en bytesbil som går på diesel kryssa i rutan för diesel som finns under texten bränsle. Vill du ha en begagnad bil som bara har gått 100 000 km kan du dra “slidern” som finns under “medkörd max”. Kanske du vill ha en paketbil? Då kan du bara klicka på boxen som har en liten bild av en paketbil och så får du alla begagnade paketbilar.

Sedan är det bara att välja den bil som passar dig. Se alla bytesbilar här!

Att tänka på vid köp av bytesbil eller begagnad bil

Vad skall du tänka på när du köper en begagnad bil? Det första du kanske tänker på är hur mycket du kan tänka dig betala. Efter att du kommit fram till ett pris, fundera på hur många rullade km du är okej med, och hur mycket slitage bilen kan ha blivit utsatt för. Fundera också på vilket sätt bilen skall användas. Kommer det vara en bruksbil som får ta emot lite skråmor och slit eller kommer det vara en bil som ska vara i toppskick och se bra ut i lång tid framöver? Är du en ny eller erfaren chaufför? Är en stor motor värd en större bränsleförbrukning eller vill du ha en liten och bränslesnål bil?

Vad kollar vi på när vi prissätter begagnade bilar?

Begagnade bilar prissätts främst efter årsmodell och hur mycket medkörd den är. Desto mera km på mätaren desto mindre kostar bilen oftast. Priset påverkas också av vilket märke bilen är, hållbarhet, tidigare användning och underhåll. En väl underhållen bil kommer också att förlänga bilens maximala körsträcka, och en bil som varit på regelbunden service brukar vara värd lite mer. Därför kollar vi noggrant begagnade bilars underhållshistorik. Det är också viktigt att kolla vem som servade bilen, märkesverkstadsunderhåll är ofta mer tillförlitligt än privat.

Hitta alla begagnade bilar och bytesbilar här!

Du kan också sälja din gamla bil till oss här!

Snabblänkar: