Bilservice Karleby

Välkommen på bilservice hos MB-Mobile!

Vårt mål är nöjda kunder genom bästa möjliga kvalité och betjäning vid bilservice och besiktningar.
Vi utför prisvärd mångmärkesservice, såväl som specifik märkesservice för Isuzu, Suzuki och Fiat. Vi utför även service på paket- och husbilar. MB-Mobiles erfarna personal betonar vikten av fortgående skolning tillsammans med importören, utförande av märkestester, samt användande av högklassiga originaldelar och kvalitetsutrustning vid bilservice.

Årsservice och besiktning

Vår erfarna personal utför årsservice och besiktning på många bilmärken.
Vi tar även emot paket- och husbilar. Vi besiktar Ditt fordon i Karleby

Märkesservice och originaldelar

Vi kan stolt erbjuda högkvalitativ märkesservice för bilar från Isuzu, Suzuki och Fiat. Våra mekaniker använder sig endast av kvalitetsutrustning och originaldelar när vi servar Din bil.

Kollisionsreparation

Vi utför kollisionsreparationer för alla bilmärken inklusive Isuzu, Suzuki och Fiat, och vi arbetar med alla försäkringsbolag. Vi sköter bland annat karossreparationer och inspektioner samt utbyte av plastdelar och vindrutor.

Däckhotell och däckbyte

Vi har också ett däckhotell som låter dig lämna ditt däckbyte till oss. Vi förvarar, tvättar och byter däck på din bil och du kan bara fokusera på körning.

isuzu merkkihuolto kokkola
suzuki merkkihuolto kokkola
fiat merkkihuolto kokkola
fiat professional merkkihuolto kokkola

 

Pris på bilservice

Ta kontakt för att få veta pris på bilservice hos oss. Du kan ringa oss direkt eller lämna en kontaktbegäran i formuläret nere på sidan.

Dragkrok och motorvärmeinstallationer

Vi installerar också dragkrokar och motorvärmare. Du kan välja en fast eller avtagbar dragkrok, beroende på vad som är bäst för dig.

Om din bil inte har en motorvärmare installerad från fabriken eller om du till exempel vill ha en Webasto eller motorblockvärmare kan du installera den på MB-Mobile Service. Genom att installera och använda en värmare förbättrar du hållbarheten hos bilens motor vid kalla väderförhållanden.

Boka service

Service och reservdelar


Petri Asujamaa

Montör

Joonas Mikkola

Montör

Arttu Tikkakoski

Montör