Bilservice Karleby

Välkommen på bilservice hos MB-Mobile!

Vårt mål är nöjda kunder genom bästa möjliga kvalité och betjäning vid bilservice och besiktningar.
Vi utför prisvärd mångmärkesservice, såväl som specifik märkesservice för Kia, Isuzu, Suzuki och Fiat. Vi utför även service på paket- och husbilar. MB-Mobiles erfarna personal betonar vikten av fortgående skolning tillsammans med importören, utförande av märkestester, samt användande av högklassiga originaldelar och kvalitetsutrustning vid bilservice.

Årsservice och besiktning

Vår erfarna personal utför årsservice och besiktning på många bilmärken.
Vi tar även emot paket- och husbilar. Vi besiktar Ditt fordon i Karleby

Märkesservice och originaldelar

Vi kan stolt erbjuda högkvalitativ märkesservice för bilar från Kia, Isuzu, Suzuki och Fiat. Våra mekaniker använder sig endast av kvalitetsutrustning och originaldelar när vi servar Din bil.

Kollisionsreparation

Vi utför kollisionsreparationer för alla bilmärken förutom Kia, Isuzu, Suzuki och Fiat, och vi arbetar med alla försäkringsbolag. Vi sköter bland annat karossreparationer och inspektioner samt utbyte av plastdelar och vindrutor.

Däckhotell och däckbyte

Vi har också ett däckhotell som låter dig lämna ditt däckbyte till oss. Vi förvarar, tvättar och byter däck på din bil och du kan bara fokusera på körning.

Kia merkkihuolto kokkola
isuzu merkkihuolto kokkola
suzuki merkkihuolto kokkola
fiat merkkihuolto kokkola
fiat professional merkkihuolto kokkola

Pris på bilservice

Ta kontakt för att få veta pris på bilservice hos oss. Du kan ringa oss direkt eller lämna en kontaktbegäran i formuläret nere på sidan.

Boka service

Service och reservdelar