Peugeot

Försäljningen av Peugeot har just startat hos MB-Mobile i Karleby. Välkommen att bekanta dig med vårt utbud av bilar!

Peugeots modellutbud

Peugeots breda modellutbud består idag av både eleganta personbilar och praktiska nyttofordon.

De mest populära bland personbilarna är den minsta Peugeot 208 och den helt elektriska Peugeot e-208, samt SUV-modellerna Peugeot 5008 och Peugeot 3008. En nyhet är även den snygga Peugeot 408, som har väckt uppmärksamhet i medierna under 2023. Utöver dessa fantastiska modeller finns det också många andra fina alternativ i Peugeots utbud!

Peugeot har ett utomordentligt urval av nyttofordon, med allt från små och medelstora till stora paketbilar. Den största paketbilen Peugeot Boxer och den näst största Peugeot Expert är mycket populära val för företagsbruk.

Till sortimentet hör också de helt elektriska familjebilarna Peugeot e-Traveller och Peugeot e-Rifter. Peugeot e-Rifter finns tillgänglig även som 7-sitsig. Båda modellerna är bra alternativ även för passagerartransportföretag.

Mer information om Peugeot-modellerna 

Du hittar modellspecifika presentationer, broschyrer, prislistor och bilder av alla Peugeot-modeller på importörens webbplats på adressen www.peugeot.fi. Våra kunniga Peugeot-återförsäljare hjälper dig också gärna att välja rätt modell.

Peugeot hos MB-Mobile

Förutom försäljningen av Peugeot-bilar erbjuder vi också proffsig Peugeot-service hos MB-Mobile i Karleby. Välkommen att bekanta dig med vårt utbud eller att ta med din nuvarande Peugeot-bil till vår verkstad för service! Du kan även köpa en ny Peugeot-bil genom oss på våra kontor i Helsingfors.

Ta kontakt

Boka en provkörning, begär ett erbjudande eller ställ oss en häpnadsväckande fråga i chatten, genom att ringa eller använda formuläret nedan.

Bilförsäljare Karleby