Fiat

Italienska Fiat har gjort en stark comeback på den Finska bilmarknaden med den senaste Fiat 500 retromodellen som ledstjärna. Bland de nya modellerna hittar du t.ex. 500C Cabriolet med tygkanvas tak där suffletten skjuts ner elektriskt och viks prydligt ihop över det lilla bagage­utrymmet och den lilla crossovern 500X. Fiat 500 är liten, tuff, miljövänlig och ekonomisk. Fiat Panda och crossoverversionen Fiat Panda 4×4 är en rymlig modell i sin storleksklass. Fiat-märkesservice från oss.

Den officiella hemsidan hittar du här: www.fiat.fi

Fiat Tipo

En försäljningssuccé med postitva testkörningsresultat, Fiat Tipo lanseras nu även i Finland. Klassens största invändiga utrymme till ett rimligt pris gör att bilen väntas skörda framgångar även här.

Fiat Tipo
pris från 16 832 €

Läs mer

Fiat 500

Kultbilen från 60-70 talet, Fiat 500 drar igen blickarna till sig på gatorna i en ny moderna version. Designen påminner om föregångaren men den nya Fiat 500 är större och rymligare men ändå en kompakt och flexibel storstadsbil som kan beskrivas med ett ord: rolig!

Fiat 500
pris från 14 290 €

Ta kontakt

Fiat 500C

Fiat 500C är utrustad med ett innovativt skjutbart tak som är försett med en smidig, elstyrd funktion som införlivar bakrutan, det tredje bromsljuset och spoilern när det öppnas. Ett verkligt designobjekt som finns i tre färger: beige, röd och svart. Njut av sommaren med öppet tak!

Fiat 500C
pris från 16 275 €

Ta kontakt

Fiat 500X

En crossover kan även vara vacker! Fiat 500X är en personlig crossover-version av Fiat 500. Design, komfort och utrustning gör den till en unik bil.

Fiat 500X
pris från 22 409 €

Ta kontakt

 


Du kan även söka bland bilar som för tillfället finns till salu hos oss:
Sök bilar

Fråga offert

Ota yhteyttä niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Steg 1. Fyll i dina kontaktuppgifter


Steg 2. Markera om du har en bytesbil


Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bilförsäljare