Suzukilta löydät autot moneen makuun ja tarpeeseen – Esittelyssä Vitara, Swift & Ignis

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara on kestävä neliveto maasturi, joka on saatavilla nyt myös hybridinä. Suzukin vaihteistossa on neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joiden avulla on helppo ajaa erilaisissa keliolosuhteissa. Uudessa Suzukissa bensiinimoottoreista on siirrytty kokonaan turbotekniikkaan ja Vitaran perusmoottori on nyt entistä vähemmän kuluttava ja puhtaampi 1,0-litrainen 112 Boosterjet -turbomoottori. Suzuki on saatavilla myös 1,4-litraisella Boosterjet -turbomoottorilla.

Turvallisuusvarusteissa Suzuki on luokkansa huipulla, sekä normaali varusteisiin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota ja tekniikka on kokonaan uutta. Vitarasta löydät muun muassa värillisen ajotietokoneen näytön, liikennemerkkien tunnistuksen ja törmäyksenestoavustimessa on nyt myös jalankulkijoiden tunnistusominaisuus.

Moottori -lehti koeajoi Suzuki Vitaran

Moottori -lehti koeajoi Suzuki Vitaran ja se sai arvostelussa kehuja hyvästä nelivedosta, pienestä kulutuksesta, suorituskyvystä, näkyvyydestä, vaivattomuudesta, sekä turvavarustelusta.

Koeajon voit lukea kokonaisuudessaan tästä

Suzuki Swift

Suzuki Swiftissä ajettavuuteen on panostettu koko Suzukin vuosikymmenten aikana kasattu tietotaito. Suzukin perusrakenne ja jousitus on laitettu uusiksi ja nyt se on entistä ketterämpi ajettava. Swiftissä on Allgrip Auto -nelivetojärjestelmä, jonka ansiosta autolla on helppo ajaa keli- ja tieolosuhteista riippumatta. Swiftin moottorina toimii 1,2-litrainen Dualjet-bensiinimoottori. Lisäksi Swift on saatavilla myös hybridinä.

Suzuki Swiftissä on luokkansa paras varustelu, sekä kuljettajan ja matkustajien mukavuuteen on panostettu tukevilla istuimilla, ja kuljettajan suuntaan käännetyllä keskikonsolilla, sekä D-ohjauspyörällä. Autossa on paljon tilaa niin matkustajille, kuin tavaroillekin.

Moottori -lehden koeajossa Suzuki Swift

Moottori -lehden koeajossa Swift sai kehuja alustan toiminnasta, suuntavakaudesta, nelivedosta, sekä varustelusta hintaansa nähden.

Koeajon voit lukea kokonaisuudessaan tästä

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis on Suomen luokkansa pienin ja myös edullisin katumaasturi. Se on varustettu nelivedolla ja sillä ajaa sujuvasti ja pirteästi kelistä riippumatta. Ignis on saatavilla myös hybridinä, kun haluaa ajaa hieman ympäristöystävällisemmin. Ignis on saatavilla 1,2-litraisella Dualjet-bensiinimoottorilla.

Tässä autossa myös tavaratilaa on yllättävän paljon auton korin kokoon nähden. Igniksen turvallisuusvarusteista löydät esimerkiksi kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmän, sekä kaistavahdin. Tässä autossa on myös todella hyvä vakiovarustelu, johon kuuluu muun muassa peruutuskamera, LED-ajovalot, sekä LED-päiväajovalot.

Suzuki Ignis Moottori -lehden koeajossa

Moottori -lehden koeajossa Ignis sai kehuja nelivedosta, varusteista, hinnasta, sekä elämänilosta.

Moottori -lehden koeajon voit lukea tästä

Tutustu lisää Suzuki mallistoon