Rekry – Vaihtoautomyyjäksi Kokkolaan?

Oletko sinä autoista kiinnostunut, myyntihenkinen, positiivinen ja energinen tyyppi? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut meille automyyjäksi! Myyntimme kasvaessa etsimme nyt vahvistusta automyynti-tiimiimme Kokkolassa.

Automyyjänä pääset työskentelmään huippumerkkien parissa myyden ja ostaen hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja vaihtoautoja. Valikoimastamme löydät aina myös paketti-, avolava- ja Premium-autoja. Kokkolassa sinulle tutuksi tulevat myös uudet Fiat, Suzuki ja Isuzu-autot, joiden merkkiedustus ja merkkihuolto löytyvät meiltä Kokkolasta. 

Automyyjän työ on tulosvastuullista myyntityötä, joka edellyttää asiakaspalvelutaitoja, myyntitaitoa ja positiivista ja energistä elämänasennetta. Me odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, tavoitteellisuutta, päätöksentekokykyä ja kiinnostusta myytävään tuotteeseen. Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys.

Me tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut ja mahdollisuudet tehdä tuloksellista autokauppaa kasvuhenkisessä yrityksessä, sekä kannustavan palkkauksen (kiinteä+provisio) ja välittävän työilmapiirin!

MB-Mobile on vuonna 2000 perustettu autokauppa, jonne asiakkaan on helppo tulla asioimaan. Meillä pääset myymään tavallisia autoja tavallisille ihmisille, asiakkaan tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka jää positiivisesti mieleen pitkäksi aikaa. Koko konsernissa kaikki autot ovat läpinäkyvästi esillä ja asiakkaidemme ulottuvilla kaikissa liikkeissä ympäri Suomen. 

MB-Mobile on osa Pörhö-konsernia. Pörhön Autoliike Oy on pohjoissuomalainen 65-vuotias autokaupan perheyhtiö. Olemme kasvava ja kehittyvä autoalan edelläkävijä. Konserni tarjoaa vakaan työpaikan yli 400 autokaupan ammattilaiselle.

Haluatko tulla osaksi tiimiämme? Hakemuksen voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@porho.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lisätietoja 

André Snellman

050 363 4054

andre.snellman@mb-mobile.fi

Timo Hannuksela 

020 762 4010

timo.hannuksela@mb-mobile.fi