Peugeot Tour De Finlande MB-Mobilella Kokkolassa 21.7. kello 12-14.

Valtuutettuna Peugeot-jälleenmyyjänä ja -merkkihuoltona toivotamme Club Peugeot ry:n kerholaiset tervetulleiksi Peugeot Tour De Finlanden merkeissä Kokkolan MB-Mobilelle perjantaina 21.7.2023 kello 12-14. Pysähdys Kokkolassa on osa Pietarsaari – Raahe etappia (163 km).

Tule ihastelemaan autoja ja herkuttelemaan pullakahvien merkeissä

Kerholaisten lisäksi myös kaikki muut vanhoista Peugeot-autoista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan sekä kerholaisiin että kerholaisten autoihin. Tapahtuman ajan MB-Mobile tarjoaa kaikille kerholaisille ja vieraille pullakahvit ja jäätelöt. Vietetään yhdessä mukava kesäpäivä Peugeot-autoja ihastellen!

Myös uusi Peugeot-mallisto on koeajettavana päivän ajan (kello 9-17) ja Peugeot-merkkihuoltomme palvelee normaalein aukioloajoin (kello 8-16).

(MB-Mobilen tapahtumaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista). 

Kuva Club Peugeot ry:n tapahtumasta vuodelta 2016.

Lisätietoja Peugeot Clubista ja Peugeot Tour De Finlandesta

Peugeot Tour De Finlande on viikon kestävä, parittomina vuosina toteutettava Club Peugeot -kerholaisten kerhotapahtuma, jonka yhtenä etappina saamme kunnian toimia tänä vuonna.

Peugeot Tour De Finlande reitti 19.7.-26.7.

  • KE 19.7 Tampereen länsipuoli, Nokia– Kristiinankaupunki ( 170 km )
  • TO 20.7 Kristiinankaupunki – Pietarsaari ( 221 km )
  • PE 21.7 Pietarsaari – Raahe ( 163 km )
  • SU 23.7 Veteraaniajopaikka – Iisalmi
  • MA 24.7 Iisalmi – Muuruvesi ( 145 km )
  • TI 25.7 Muuruvesi – Suonenjoki ( 110 km )
  • KE 26.7 Suonenjoki – Sysmä (225 km)

Koko reitin kiertoon voi osallistua tai matkan varrella voi ajella etappi kerrallaan tai matkan varrelle voi poiketa vain tervehtimään muita kerholaisia. Reitti ajellaan pieniä teitä, isoja vältellen ja reitin varrella on mielenkiintoisia kohteita, joiden varrella leijonakaravaani pysähtyy.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Peugeot Tour De Finlandeen omalla Peugeot-autollasi voit ilmoittautua 12.7. mennessä tästä

Club Peugeot ry

Club Peugeot ry on perustettu 23.1.1988 ja sen tarkoituksena on edesauttaa vanhojen Peugeot-autojen keräily- ja entisöintiharrastusta ja toimia näiden Peugeot-mallien omistajien/haltijoiden yhdyssiteenä sekä ylläpitää merkin tunnettuutta Suomessa. Club Peugeot on kansainvälisen mobiilijärjestön, L’Aventure Peugeot Citroen DS:n, jäsen.

Lisää Club Peugeot ry:stä voit lukea tästä: peugeotclub.fi.