Peugeot merkkihuolto Kokkolassa

Peugeot-huolto on juuri avattu meillä Kokkolan MB-Mobilella. Tervetuloa! 

Valtuutettu merkkihuolto

MB-Mobile on valtuutettu Peugeot-merkkihuolto, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan Peugeot-autollesi parasta mahdollista huoltoa. Olemme autosi todellinen asiantuntija jatkuvan koulutuksen, valmistajan ohjeistuksien, erikoistyökalujen ja -järjestelmien ansiosta. 

Mitä tahansa Peugeot-autosi tarvitseekaan, valtuutettuna merkkiliikkeenä osaamme auttaa sinua siinä. Peugeot-huoltona meille on tärkeintä, että voit nauttia autoilusta täysin huoletta. 

Peugeot-huoltopalvelut

MB-Mobilen Peugeot-huoltopalvelut sisältävät sekä henkilö- että pakettiautojen huollot ja korjaukset aina määräaikaishuolloista erilaisiin huolto toimenpiteisiin, kolarikorjauksiin ja rengaspalveluihin saakka. Tarjoamme myös sijaisauto mahdollisuuden huollon ajaksi.

Peugeot ECO-merkkihuolto

Peugeot ECO-merkkihuolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen Peugeot merkkihuolto yli 5-vuotiaille Peugeot-autoille. ECO-merkkihuolto on aina edullinen, turvallinen ja vaivaton tapa huoltaa auto. ECO-merkkihuolto on valintasi kun haluat pitää parasta mahdollista huolta myös hieman vanhemmasta Peugeot-autostasi.

Varaa huolto

Miksi Peugeot merkkihuolto?

Peugeot merkkihuoltoon sisältyy aina etuja joita et muualta saa edes lisämaksusta.

  • Autosi takuu, ajoturvapalvelut ja jälleenmyyntiarvo säilyvät kun auto on säännöllisesti huollettu merkkihuollossa.
  • Autosi huoltaa Peugeot-autoihin koulutettu asentaja, joka tuntee autosi parhaiten. Tämän vuoksi hallitsemme myös vaativimmat työt.
  • Huollossa käytetään uusimpia Peugeot-testilaitteistoja, merkki- ja mallikohtaisia työkaluja, sekä alkuperäisiä Peugeot-varaosia, joille myönnämme myös 2 vuoden takuun.
  • Huollot toteutetaan aina Peugeotin ajantasalla olevien huolto- ja korjausohjelman mukaisesti.
  • Huolehdimme autoosi myös valmistajan tehdaskampanjat, jotka ovat sinulle veloituksettomia.
  • Myönnämme työlle 1 vuoden takuun.

Kaikki Peugeot omistajan palvelut löydät osoitteesta www.peugeot.fi.

Huolto ja varaosat


Petri Asujamaa

Asentaja

Joonas Mikkola

Asentaja

Arttu Tikkakoski

Asentaja