Älä sido pääomaa pakettiautoihin – Pakettiauto leasing yrityksille

Me tarjoamme monia eri leasing- ja rahoitus-vaihtoehtoja pakettiautoille ja hyötyajoneuvoille. Tässä kirjoituksessa käsitellään suosituinta pakettiauton leasing-vaihtoehtoa eli rahoitusleasingiä.

Hyötyajoneuvo- tai pakettiauto leasing joustavilla ehdoilla – Rahoitusleasing

Rahoitusleasing tarkoittaa käytännössä sitä että hyötyajoneuvon ostaa rahoitusyhtiö ja haltijana toimii yritys, yritykselle hyötyajoneuvon hinta on kiinteä summa kuukaudessa eikä iso summa taselaskelmassa. MB-Mobile tarjoaa erittäin joustavan leasing-palvelun, voidaan ottaa vaihdossa käytetty pakettiauton, hyötyajoneuvo, käsirahaa tai leasing voidaan tehdä ilman käsirahaa.

Pakettiauto pääomaksi? – Esimerkkitapaus

Muutamme autokantasi rahaksi.

Yritys kasvaa ja tarvitsee tuotannon kehitykseen pääomaa, yrityksellä on muutama pakettiauto omistuksessaan ja pääomaa on näissä kiinni noin 200000€. Yritys voisi mennä pankkiin hakemaan rahaa ja rasittaa taselaskelmaa vielä enemmän, toinen vaihtoehto on kuitenkin houkuttelevampi monesta näkökulmasta. Yritys voisi myydä omistamansa pakettiautot, saada sillä tavalla pääomaa kasvua varten ja käyttää pelkästään leasing-autoja jotka eivät rasita tasetta ollenkaan.

Haluatko mielummin kattavamman leasingpalvelun?

Huoltoleasing kattaa myös pakettiauton huollot ja rahoitusyhtiö vastaa myös hyötyajoneuvon loppuhinnasta, tämä tarkoittaa vielä vähemmän huolia. Luonnollisesti huoltoleasingin leasing hinta on kalliimpi vaihtoehto, mutta turvaa yritystä yllättäviltä menoeriltä.

Ota selvää, mikä leasingmuoto sopii juuri sinulle!

Kattava valikoima pakettiautoja

Meillä on kattava valikoima erikokoisia hyötyajoneuvoja, alla muutamia fiat professional vaihtoehtoja:

Tarjoamamme Fiat Professional -pakettiautojen kaikki koot sekä Isuzu D-Max-mallin

Fiat Fiorino 2,5 m3
Fiat Doblo 3,4 – 4,2 m3
Fiat Talento 5,2 -8,6 m3
Fiat Ducato 8 – 17 m3

Isuzu D-Max -LAVA-AUTO

Katso myynnissä olevat pakettiautot tästä

Katso Fiat Professional valikoima tästä

Tervetuloa autokaupoille

Terveisin
André Snellman
TJ

mb-mobile leasing