Olemme Great Place to Work – sertifioitu työpaikka!

Meille on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi, joka on osoitus hyvän työpaikan rakentamisesta ja erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Tutkimus toteutettiin anonyymillä Trust Index -henkilöstötutkimuksella, ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin. Kiitos sertifioinnista kuuluu siis koko henkilöstöllemme! Great Place to Work tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatiota tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa. He tutkivat vuosittain yli 10 000 organisaatiota kansainvälisesti ja kyselyyn vastaa vuosittain yli 10 miljoonaa työntekijää. Great Place to Work -sertifiointi on globaali ja kansainvälisesti hyvin arvostettu tunnus. 

”Täällä MB-Mobilella on aina ollut hyvä tiimihenki, mutta halusimme toteuttaa Trust Index henkilöstötutkimuksen, koska aina löytyy jotakin parannettavaa. Tutkimus osoitti, että MB-Mobile on hyvä työnantaja ja työntekijämme ovat sitoutuneita ja motivoituneita työhön. Sertifiointi on meille todella iso asia ja voimme hyödyntää sitä mm. rekrytoinnissa. Kyselyn avulla saimme tiedon siitä, mitkä asiat meillä ovat hyvin ja minkä parissa erityisesti jatkamme vielä parantamista.”

Susann Pesola, Great Place to Work projektin toteuttaja 

Meidän vahvuutemme työpaikkana

Uskomme että vahvuutemme piilee siinä, että olemme pieni organisaatio, jossa kaikki ovat päivittäin tiiviisti tekemisissä keskenään. Toisia autetaan, tsempataan ja henkilöstömme kokee että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti.