Mitkä olivat suosituimmat automerkit Kokkolassa 2020?

Mercedes-Benz, Volvo ja Kia ovat Kokkolan asiakkaidemme eniten hakemia autoja jo toista vuotta. Mercedes-Benz johtaa näistä selvästi. Vertailussa vähiten haettuja olivat Nissan, Skoda, Toyota ja Volkswagen, jotka jäivät myös Audin ja BMW:n alapuolelle.

Käyttövoimista suosituimpana tulevat ehdottomasti edelleen bensiini ja diesel, mutta myös sähköautojen ja hybridien suosio on pikkuhiljaa kasvamassa. Myös kärkikolmikkoon kuuluvien Kian, Mercedes-Benzin ja Volvon valikoimasta löytyy erilaisia hybridejä, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja.

Mercedes-Benz – arvostettu Premium luokan auto

Mercedes-Benz on tunnettu kalliina ja ylellisenä autona, joka varmasti on syy merkin suosioon. Mercedes-Benz malleista suosituimpia ovat E-sarja ja C-sarja. Mercedes-Benz vaihtoautoihimme voit tutustua tästä.

Volvo – Tunnettu tuvallisuudesta

Myös Volvot luokitellaan Premium luokan autoiksi. Ne ovat erityisesti tunnettuja turvallisuudestaan, jonka vuoksi niiden suosio ei oikeastaan ole ihme. Voit tutustua vaihtoautovalikoimamme Volvoihin tästä.

Kia – Autoja jokaiselle 7 vuoden takuulla

Kian suuren suosion syynä on varmasti tyylikäs mallisto, josta jokaiselle löytyy jotakin kohtuulliseen hintaan. Mallistosta löytyy autoja kompaktista Picantosta suureen ja tilavaan Kia Sorentoon, sekä bensiiniautoista sähköautoihin. Turvallisuuden tunnetta uuden Kian ostamiseen tarjoaa myös Kian 7 vuoden tehdastakuu, joka on usein voimassa myös käytetyissä Kioissa. Tutustu käytettyjen Kiojen valikoimaamme tästä.

Kia Rio