Miten auto pestään oikein?

Auton oikeaoppinen peseminen on todella tärkeää auton maalipinnan kannalta. Jos autoa pesee väärin, sen maalipintaan kertyy vähitellen pientä ja isompaa naarmua ja auton kiilto katoaa.

Autopesun yleisimmät virheet

Emme suosittele harjaa pesuvälineenä, emmekä auton viemistä koneelliseen harjapesuun, koska ne voivat vaurioittaa auton maalipintaa ja vioittaa autoa. Jos haluat käyttää autoasi pesussa muualla, suosittelemme valitsemaan harjattoman pesun tai viemään auton ammattilaiselle, joka pesee auton käsin. Halutessasi voit pyytää autopesua myös meiltä huollon yhteydessä.

Kuva, joka sisältää kohteen vesi, värikäs, istuminen, mies

Kuvaus luotu automaattisesti

Autopesu kotona

Auton peseminen kotona ei kuitenkaan ole mitään rakettitiedettä ja se kannattaa aloittaa tarkistamalla, löytyvätkö kaikki tarvikkeet kotoa. Auton pesemiseen tarvitset joko vesiletkun tai painepesurin, esipesuaineen, autoshampoon, pesuun tarkoitetun kintaan tai sienen, hyvän mikrokuituliinan, sekä kaksi ämpäriä.

Autopesu vaihe vaiheelta

Aloita täyttämällä ämpärit shampoolla ja vedellä. Sen jälkeen huuhtele auto vedellä, joko vesiletkua tai painepesuria käyttäen. Seuraavaksi vaahdota auto esipesuaineella, jotta suurimmat liat lähtevät. Tämän jälkeen voit huuhdella esipesuaineen pois huolellisesti ja aloittaa auton varsinaisen pesemisen kintaalla ja ämpärissä olevalla pesuvedellä. Käy auto läpi kintaan kanssa ylhäältä alaspäin ja huuhtele pesukinnas välillä toisessa ämpärissä. Kun auto on käyty läpi kokonaan kintaan kanssa, voit huuhdella auton huolellisesti. Tarvittaessa toista pesu uudelleen ja vaihda puhdas vesi ämpäreihin. Viimeiseksi voit kuivata auton mikrokuituliinaa apuna käyttäen.

Hyväkuntoiset vaihtoautot

Me MB-Mobilella pidämme vaihtoautoistamme hyvää huolta ja tahdomme että kaikki automme ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa ennen myyntiä. Kaikki automme käyvät läpi kiillotuksen, vahauksen ja ammattitaitoisen pesun sisältä ja ulkoa, ennen myyntiä ja asiakkaalle luovutusta.

Vaihtoautovalikoimaamme voit tutustua tästä.