MB-Mobile yrityksenä

MB-Mobilen tarina alkoi siitä, kun aloitimme myymään käytettyjä autoja kohtuulliseen hintaan. Sitten me tultiin tunnetuksi siitä, että meidän asiakkaille jäi asioimisesta hyvä mieli. Kokkolassa ei nimittäin kaupoissa huonolla palvelulla tai autoilla pärjää.

Nykyään palvelemme automyynnin ja autohuollon parissa Kokkolassa, sekä automyynnin parissa Espoossa ja Helsingissä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kuntotarkastettuja vaihtoautoja, sekä Kokkolassa myös uusien Suzuki-, Isuzu- ja Fiat-automerkkien edustuksen ja näiden merkkien merkkihuollon.

Olemme myös saaneet useita tunnuksia hyvän ja kannattavan yritystoiminnan rakentamisesta, kuten Great Place To Work -sertfiointi, Kauppalehden Kasvajat -sertifointi & Suomen asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA -sertifioinnin.

Me välitämme – joskus liikaakin. Siksi kasvutarinamme jatkuu.

MB-Mobilen arvot


Mitä välittävä autokauppa tarkoittaa ja mistä arvoista se on rakennettu? Välittäminen tarkoittaa useista osa-alueista rakennettua kokonaisuutta. Se koostuu vastuusta, rehellisyydestä, kunnioittamisesta ja sitoutumisesta. Jos välittää, niin vähempi ei riitä.

Vastuullisuus

Me kannamme vastuumme, ja olemme valmiita auttamaan sekä ennen kaupan tekoa, mutta myös kaupan teon jälkeen. Asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi ostaessaan meiltä tai huollattaessa meillä uuden tai käytetyn auton. Pyrimme tosissamme luomaan hyviä asiakaskokemuksia, jotka jäävät mieleen positiivisesti pitkäksi aikaa.

Rehellisyys

Olemme aina avoimia ja rehellisiä. Tämän ansiosta asiakkaana sinun on helpompi tietää, mitä voit odottaa autokaupoilta meidän kanssamme. Kun ostat vaihtoauton meiltä, voit luottaa siihen, että se on tarkastettu huolellisesti.

Kunnioittaminen

Tiedämme, että auton ostaminen on yleensä suuri ja tärkeä ostos, eikä uuden auton valinta ole helppo tehtävä. Me kunnioitamme asiakastamme ja tahdomme vastata asiakkaiden erilaisiin, jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme hänelle hänen tarpeitaan ja toiveitaan vastaavia automerkkejä ja -malleja.

Sitoutuminen

Olemme sitoutuneita parantamaan asiakaskokemusta jatkuvasti ja pyrimme jokaisella tapaamisella tarjoamaan asiakkaalle hieman enemmän kuin asiakas osaa meiltä odottaa. Meidän tavoitteemme on kehittyä jatkuvasti.

Ympäristövastuu


Meidän ympäristöpolitiikkamme on laadittu nykyaikaisen autotalon ympäristöystävällisemmän toiminnan puolesta. Se huomioidaan kaikessa toiminnassamme niin autohuollon, kuin automyynninkin puolella. Meidän tavoitteemme on minimoida ympäristön kuormituksemme, sekä pyrkiä joka vuosi vähentämään kaikkia sellaisia ympäristövaikutuksia, joihin pystymme autotalona vaikuttamaan.

Olemme sitoutuneet noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä, sekä kaikkia niitä ympäristövaatimuksia, joita yhteistyökumppanimme ovat asettaneet. Lisäksi käymme kaikki ympäristöasiat läpi kerran vuodessa.

Ympäristövastuu käsittää ympäristöasioiden huomioimista niin autojen kuljetuksissa, autohuollon toiminnassa, kuin yksittäisten työntekijöiden jokapäiväisissä työrutiineissakin. Olemme esimerkiksi akkukierrätyksen ja autokierrätyksen jäseniä. Ja autohuollon puolella kaikki renkaat ja metallit kierrätetään, sekä jäteöljymme menevät uusiokäyttöön.