MB-Mobile Varman päälle

Epäiletkö vaihtoauton ostamista koska pelkäät mahdollisia yllättäviä korjauskustannuksia? Vaihtoautomme ovat niin laadukkaita, että voimme luvata niille oman kattavan ja monipuolisen MB-Mobile Varman päälle -lisäturvan.

Mikä on MB-Mobile Varman päälle -lisäturva? 

MB-Mobile Varman päälle on vakuutusturva. Se turvaa autollesi mahdollisesti kaupantekohetken jälkeen koituvat yllättävät korjauskustannukset laajasti. Lisäturva on saatavilla jopa kolmeksi vuodeksi eteenpäin, riippuen siitä kuinka pitkäaikaisen turvan autollesi valitset. MB-Mobile Varman päälle -lisäturva on saatavilla jopa yli 20 vuotta vanhoille ja yli 300 000 kilometriä ajetuille autoille lisämaksusta. Lisäturvan voimassaoloaikana sattuneista yllättävistä turvan piiriin kuuluvista korjauskustannuksista maksat vain hyvin pienen omavastuuosuuden. 

Kuinka kauan lisäturva on voimassa? 

Lisäturva on sopimuksesta riippuen voimassa usein ensimmäisen vuoden ja/tai tietyn kilometrimäärän ajan, jonka jälkeen lisäturvan taso pienenee tai poistuu kokonaan auton iästä ja ajokilometreistä riippuen. 

Kenelle lisäturva sopii?

MB-Mobile Varman päälle -lisäturva sopii kaikille, jotka eivät toivo yllättäviä ja usein kalliita korjauskustannuksia maksettavaksi. Lisäturva tuo nimensä mukaisesti aitoa lisäturvaa, jonka avulla turvaat juuri tehdyn  hankinnan ja voit nukkua yösi täysin huoletta! 

Automyyjämme kertovat sinulle mielellään tarkemmin erilaisista MB-Mobile Varman päälle -lisäturva paketeistamme ja auttavat valitsemaan juuri sinun autollesi sopivimman vaihtoehdon. 

Luotettavat palveluntarjoajat

MB-Mobile Varman päälle -lisäturvan palveluntarjoajat ovat tarkasti valittuja, Finanssivalvonnan hyväksymiä vakuutuksen välittäjiä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan kaikkia alaa koskevia lakeja ja säädöksiä.

Miten toimin, jos autoni rikkoutuu?

Jos autosi rikkoutuu ja sinulla on voimassaoleva MB-Mobile Varman päälle -lisäturva, voit olla suoraan yhteydessä lisäturvaa tarjoavaan yhteistyökumppaniimme heidän asiakaspalvelun kautta.