MB-Mobile on Great Place to Work™ -sertifioitu työpaikka!

Meille on myönnetty Great Place to Work™ -sertifiointi jo kolmannen kerran peräkkäin! Sertifikaatti on globaali ja kansainvälisesti arvostettu tunnus hyvän työpaikan rakentamisesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja erinomaisesta työntekijäkokemuksesta.

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Sertifiointi perustuu anonyymiin Trust Index© -henkilöstötutkimukseen, jonka ansiosta se perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin. 

Great Place to Work tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatiota tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa. He tutkivat vuosittain yli 10 000 organisaatiota kansainvälisesti ja kyselyyn vastaa vuosittain yli 10 miljoonaa työntekijää ympäri maailman. 

Tänäkin vuonna MB-Mobilen Great Place to Work™ -sertifiointi toteutettiin organisaatiotasolla Pörhön Autoliikkeen toimesta ja kyselyyn vastasivat kaikki Pörhön Autoliike konsernin työntekijät.

Me MB-Mobilella olemme ylpeitä siitä, että voimme toimia suunnannäyttäjänä suomalaiselle työelämälle. Erityiskiitos sertifioinnista kuuluu koko MB-Mobilen henkilöstölle!