MB-Mobile kehittää uuden liiketoimintamallin yhteistyössä Vianor-ketjun kanssa

Ennen autokauppa on perinteisesti vaatinut useita kivijalkamyymälöitä ympäri Suomea, mutta nykyään digitalisaatio, kotiinkuljetus ja etämyynti ovat autokaupassa arkipäivää. Kokkolassa ja Espoossa toimiva autoliike MB-Mobile on kehittänyt uuden liiketoimintamallin yhteistyössä Vianor-ketjun kanssa. Tämä konsepti mahdollistaa sen, että viemme erittäin kustannustehokkaasti asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden seuraavalle tasolle ja voimme olla entistä kilpailukykyisempiä, kertoo MB-Mobilen toimitusjohtaja André Snellman.

MB-Mobilen yhteistyö Vianor Oy:n kanssa tarkoittaa autoalalle aivan uudenlaista liiketoimintamallia, uudenlaisia mahdollisuuksia ja tärkeimpänä – paremman asiakaskokemuksen rakentamista. Vianorin suuri toimipisteiden verkosto Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa mahdollistavat meille sen, että voimme tehdä autokauppaa lähes samassa mittakaavassa, kuin suuret autokauppaketjut. 

Autojen luovutukset Vianorin toimipisteistä 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meillä on kaksi omaa liikettä, mutta viisikymmentäyhdeksän Vianorin toimipaikkaa ja neljäkymmentäkolme Vianor Partner yritystä ympäri Suomea autojen luovuttamista ja vastaanottamista varten. Asiakkaamme voivat noutaa ostamansa auton Vianorilta esimerkiksi Lapissa, missä Vianorin henkilökunta sen hänelle luovuttaa ottaen vaihtoauton vastaan. Tämä nopeuttaa ja helpottaa myös asiakastamme silloin, kun hän haluaa myydä autonsa meille ilman vaihtoautoa, jolloin auton tarkastukset ja vastaanotto voidaan suorittaa lähimmällä Vianorilla. Kotiinkuljetuksen valitseminen ei siis enää ole välttämätöntä, kun asiakas ei pääse noutamaan autoa Kokkolasta tai Espoosta. 

Vianorin huolto- ja rengaspalvelut 

Yhteistyö tarkoittaa samalla sitä, että asiakkaamme voivat käyttää Vianorin huolto- ja rengaspalveluita esimerkiksi mahdollisissa reklamaatiotilanteissa ja määräaikaishuolloissa tai jättää autonsa talvirenkaat Vianorin rengashotellin säilytykseen uuden auton noudon yhteydessä. Oman autohuoltomme sijaitessa Kokkolassa, voimme nyt tarjota asiakkaillemme laadukkaan autohuolto vaihtoehdon myös toisella puolella Suomea.

Lisätietoa: André Snellman tj, MB-Mobile Oy, puh 0503634054, andre.snellman@mb-mobile.fi