MB-Mobile huolto – laadukasta autohuoltoa Kokkolassa

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua ja panostamme erityisesti työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen, merkkikohtaisiin testereihin ja työvälineisiin, sekä korkealaatuisiin alkuperäisiin varaosiin. Meille on kuitenkin tärkeintä, että asiakas lähtee meiltä tyytyväisenä ja ennen kaikkea haluaa tulla meille myös uudelleen.

Autosi huoltavat ajoneuvoasentajamme Kari, Joonas, Joni ja Petri

Kia, Isuzu, Suzuki ja Fiat-merkkihuolto

Tarjoamme erinomaista merkkihuoltoa Kia-, Isuzu-, Suzuki- ja Fiat-automerkeille. Merkkihuolto kannattaa valita, koska asentajamme käyttävät ainoastaan laatutyökaluja ja alkuperäisiä varaosia autosi huollossa. Asentajamme ovat koulutettuja juuri sinun automerkkisi huoltamiseen. Lisäksi merkkihuolto on tärkeää myös ajoneuvon takuun, sekä jälleenmyyntiarvon säilyttämiseksi.

Ammattitaitoinen asuntoautojen huolto

Meillä on laaja kokemus matkailuautojen korjaamisesta ja osaamme huoltaa asuntoautosi sen vaatimalla tavalla. Käytämme autonvalmistajan suosittelemia voitelunesteitä, sekä saamme uusimmat ohjelmistopäivitykset suoraan Fiatilta. Pystymme lupaamaan laadukkaan merkkihuollon kaikille Fiat-konsernin matkailuautoille sekä osalle muita merkkejä (esim. Adria, HYMER, Knaus, Dethleffs). Meille on tärkeää, että matkailuautosi on turvallinen liikenteessä.

Katsastus

Sinun ei tarvitse välttämättä lähteä katsastamaan autoasi erikseen, koska voit katsastaa autosi meillä kätevästi esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä. Hoidamme katsastukset henkilöautojen lisäksi myös paketti- ja asuntoautoille ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Kolarikorjaukset

Teemme kolarikorjaukset kaikille automerkeille Kian, Isuzun, Suzukin ja Fiatin lisäksi, sekä teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa sinun tarvitsee tehdä vain vahinkoilmoitus, ja me hoidamme loput sinun puolestasi. Teemme muun muassa korikorjaukset ja tarkastukset, sekä muoviosien ja tuulilasien vaihdot.

Rengashotelli & renkaiden vaihto

Meiltä löytyy myös rengashotelli -palvelu, jonka avulla voit jättää renkaiden vaihdon meidän huoleksemme. Me säilytämme, pesemme ja vaihdamme renkaat autoosi ja sinä voit keskittyä vain ajamiseen.

Huollossa sinua palvelevat huoltoneuvojamme Mårten ja Aino, sekä huoltopäällikkömme Jan.  

Varaa huolto tästä.