Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous!

Kia tarjoaa monipuolisen uusien autojen valikoiman ainutlaatuisella 7-vuoden takuulla. Valikoimasta löydät ympäristöystävällisempiä hybridejä ja täyssähköautoja, mutta myös perinteisiä bensiini- ja dieselmoottoreita. Useimmat Kia-mallit tarjoavat monenlaisia moottorivaihtoehtoja, varusteluista ja yksityiskohdista puhumattakaan.  Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous.

Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous. Kampanja. Etu. Alennus.

Ketterät kaupunkiautot 

Erilaisten moottorivaihtoehtojen lisäksi uuden auton valintaan vaikuttaa paljon muutkin tekijät, joten on tärkeää pohtia muutamaa kysymystä: Mitä autolta toivot ja tarvitset? Kun etsit ketterää ja kompaktimpaa kaupunkiautoa ovat Kia Picanto ja Rio erinomaisia vaihtoehtoja. Myös Stonic on samaa kokoluokkaa, mutta korkeammalla maavaralla. Sillä pääsee siis helposti myös hieman heikommalla mökkitiellä. Rio ja Stonic ovat myös suosittuja vaihtoehtoja perheen kakkosautoksi. 

Uudistunut Kia Rio. Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous.
Kuvassa Kia Rio

Kia Ceed-mallisto

Ceed-mallisto on suosittu vaihtoehto lapsiperheille sen monipuolisuuden ansiosta. Kia Ceed tuoteperheeseen kuuluu yhteensä seitsemän erilaista mallia, joiden joukosta löytyy varmasti sopivaa moneen erilaiseen makuun. Mallistosta löytyy tyylikäs viisiovinen Ceed ja tilavampi Ceed Sportswagon. Urheilullisempaan makuun sopii loistavasti ProCeed ja crossover tyylistä pitävälle XCeed. Ceed-mallistosta voit lukea lisää blogitekstistämme.

Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous. Kia Ceed Sportswagon.
Kia Ceed Sportswagon PHEV

Crossover-mallit 

Kian mallistosta löytyy tänä päivänä myös todella suosittuja ja monipuolisia crossover -malleja, joista Kia Stonic mainittiin tekstissä jo aiemmin. Stonicista hieman suurempi malli on tyylikäs Kia Niro, joka on saatavilla hybridinä, ladattavana hybridinä ja täyssähköautona. Niron kanssa aika lailla samaa kokoluokkaa edustaa myös Kia Sportage, joka on saatavilla myös nelivetoisena. Kia-malliston suurin auto, uudistunut Kia Sorento on valikoiman tilavin malli. Se on saatavilla etu- ja nelivetoisena ja 5- tai 7-paikkaisena. Se on optimaalinen valinta, kun suurin kriteeri auton ostamiselle on tilavuus tyylikkyydestä tinkimättä. 

Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous. Uusi Kia Sorento saatavilla hybridinä, plug-in hybridinä ja sähköautona.
Kia Sorento

Täyssähköautot 

Täyssähköautot herättävät jatkuvasti enemmän kiinnostusta ja Kian täyssähköauto-mallisto kasvaa hyvää vauhtia. Olet ehkä kuullut uudesta EV6 täyssähköauto uutuudesta, joka on jo ennakkotilattavissa. Lisäksi mallistosta löytyy persoonallinen Kia E-Soul ja suosittu Niro myös täyssähköautona, tarkemmin Kia E-Niro. E-Soulin toimintamatka on maahantuojan mukaan noin 452 kilometriä, E-Niron 455 kilometriä ja uuden Kia EV6:n toimintamatka jopa 510 kilometriä. 

Kia-malliston uutuus, uusi Kia EV6 nyt ennakkotilattavissa.
Täysin uusi Kia EV6

Kampanja on voimassa vain 31.10.2021 asti.

Koko Kia-mallistoon edullinen 0% korkotarjous.

Lue asiakaskokemuksia