Kokemukset Kia Ceed Plug-in Hybridistä

”Uusi automme on ollut nyt käytössä noin kuukauden verran. Siinä ajassa autoon on kertynyt noin 2000 kilometriä. Autoa ostaessamme meitä mietitytti onko Kia Ceed tarpeeksi tilava tarpeisiimme, mutta ainakin tähän asti se on ollut. Hyvin on mahduttu autoon ja saatu tarvittavat tavarat mukaan. Kia Ceed on mielestämme kiva, nätti, ja moderni auto, jota on helppo ajaa.

Pääsääntöisesti ajamme päivän ajot sähköllä ja lataamme yöllä seuraavaa päivää varten. Sähköllä ajaminen on hiljaista ja tasaista kaupungissa ja maantiellä, mikäli tarvitsee lisäpotkua ohituksissa niin auton Sport- ajoasetus on hoitanut asian hyvin. Toki meillä on ollut myös pidempiä ajoja ja silloin auton hybrid- järjestelmä on ollut käytössä. Myös silloin automme polttoaineenkulutus on ollut alhainen.

Kia Ceed Plug-in Hybrid on ollut koko perheemme mieleen ja hyvä valinta perheautoksi. Poikia on kovasti kiehtonut ja miellyttänyt auton kaikki ”hienoudet”, moderniin, uuteen autoon kuuluvat varusteet, kuten iso näyttö, josta näkee puhelut, radiokanavat, ja bluetooth-toiminto niin, että voi kuunnella musiikkia omalta soittolistalta. Hauskaa on ollut myös seurata auton moottorin käyttämään virtalähdettä (PHEV-toiminta).  

Viime viikolla saimme myös hyvää asiakaspalvelua, kun automyyjämme Sami toimitti meille kotiin Kian talvirengassarjan.”

– Matias & Ann-Mari