Kian 7 vuoden takuu, mitä se kattaa ja mitä siihen sisältyy?

Kia tarjoaa kaikille uusille autoille 7 vuoden takuun jakaakseen luottamuksen Kiaan asiakkaan kanssa. Jos autollesi tapahtuu jotain mitä et osannut odottaa, me korjaamme sen sinulle veloituksetta.

”Kian 7 vuoden takuu luo asiakkaalle erityistä turvaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia suurista odottamattomista kustannuksista. Kun huolehdit autosta oman osasi, Kia huolehtii loput sinun puolestasi. Huolto-ohjelman noudattaminen on takuun edellytys, mutta myös erittäin järkevää autosi toimivuuden ja jälleenmyynti arvon säilyttämisen kannalta. Kian takuu on pidempi kuin monella muulla vastaavalla automerkillä, se on suuri osoitus siitä, että Kiaan voit luottaa.”

Jan Rintala, huoltopäällikkö

Muistathan että takuu ei koske auton kuluvia osia, kuten jarruja tai kytkintä ja vääränlaisen käsittelyn aiheuttamat vauriot ovat silti edelleen asiakkaan vastuulla.

Maksuton tiepalvelu

Kia tarjoaa uusille autoille myös maksuttoman tiepalvelun käyttöön ensimmäiseksi vuodeksi, jos matkasi keskeytyy autosi vian vuoksi, se hinataan veloituksetta lähimmälle Kia-korjaamolle. Jos emme saa vikaa korjattua samana päivänä, saat käyttöösi sijaisauton kolmeksi päiväksi veloituksetta.

Huolenpitosopimus veloituksetta 24kk/20tkm

”Kia tarjoaa nyt kaikille uusille autoille kahden vuoden huolenpitosopimuksen maksutta. Saat ensimmäisen kahden vuoden ajan huolto-ohjelman mukaiset huollot Kian merkkihuollossa 20 000 kilometriin asti täysin veloituksetta. Tämän ansiosta ajamisesi on entistä huolettomampaa, ja takuuehdotkin täyttyvät huomaamatta.”

Sami Joki, myyntipäällikkö

Mitä takuu sitten kattaa?

  • Ilman kilometrirajaa takuu on 3 vuotta yksityiskäytössä, ammattikäytössä kilometriraja on 150 000 kilometriä.
  • Maalitakuu on voimassa 5 vuotta tai 150 000 kilometriä.
  • Puhkiruostumattomuustakuu on 12 vuotta ilman kilometrirajaa.
  • Tehdasvarusteiden (mm. äänentoistolaitteet ja navigointijärjestelmä) takuu on 3 vuotta tai 100 000 kilometriä.
  • Kia-varaosien takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajaa.
  • Korkeajänniteakun takuu on 7 vuotta tai 150 000 kilometriä.
  • Pienjänniteakun takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajaa.