Kia Stinger esittelyssä

Kia Stinger on suuri viistoperäinen urheiluauto, jonka ulkonäkö herättää todellakin myös muiden tienkäyttäjien huomion. Teknavin koeajossa Kia Stinger sai kehuja erityisesti ajettavuudesta, moottorista ja varustelusta. Autobildin ajotestissä Stinger sai arvostelusta 4,5 tähteä.

Urheilullisuus ei jää ulkonäköön

Teknavin koeajaman Stingerin 370 hevosvoiman voimanlähteenä toimii ahdettu 3,3-litrainen V6-bensiinimoottori nelivetoisena. Tämän upean 4-ovi­sen lu­va­taan kiih­ty­vän sa­ta­sen no­peu­teen jopa 4,9 se­kun­nis­sa. Moottorivaihtoehtoja on myös 2,2-litrainen diesel 200 hevosvoimalla taka- ja nelivetoisena tai 2,0-litrainen bensiiniturbo takavetoisena. Kaikki nämä aina Kian omalla 8-portaisella automaattivaihteistolla. Stingerin ajotilan pääsee valitsemaan toiminnoista Smart, Eco, Comfort, Sport ja Sport+.

Kokonaisuus tasapainoinen ja itsevarma

Teknavin koeajaman Stingerin voimavarat riittävät helposti ripeäänkin ajamiseen. Ohjaus on tarkka ja nopea, sekä alusta on juuri sopivan jämäkkä, eikä sitä haittaa edes suuret vanteet. Näiden ansiosta Stingerillä ajaminen on helppoa ja vaivatonta.  Autobildin ajotestin mukaan Stinger on suo­ri­tus­ky­vyltään ja ajo-omi­nai­suuk­sis­saan täysin tun­net­tu­jen kil­pai­li­joi­den tasolla.

Kattava varustelu

Erittäin kattava varustelu, josta löytyy esimerkiksi nahkaverhoillut istuimet, joiden etuistuimista löytyy lämmitys ja viilennys mahdollisuus, sekä 8-suuntaiset sähkösäädöt. Etupyörää saa myös säädettyä korkeus- ja syvyyssäädöillä oikean ajoasennon löytämiseksi. Sporttiset suuret mittaristot, sekä tuulilasi näyttö, joka on helppolukuinen myös aurinkoisella ilmalla. Mukautuva vakionopeuden säädin, navigointijärjestelmä, kaukovaloautomatiikka sekä aktiivinen kaistavahti ja monet muut varusteet tekevät ajamisesta entistä mukavampaa.

Teknavin ajotestin voit lukea kokonaisuudessaan tästä

Autobildin ajotestin voit lukea kokonaisuudessaan tästä

MB-Mobile on valtuutettu Kia-jälleemyyjä Suomessa

Katso Kia Stinger hinnasto ja lataa esite tästä

Tervetuloa koeajolle!

KIA TAKUU 7 VUOTTA Kia tarjoaa ainutlaatuisen ja ylivoimaisen pitkän takuun: 7 vuotta tai 150 000 km, kolme ensimmäistä vuotta ilman km-rajoitusta!

7 VUODEN ILMAISET KARTTAPÄIVITYKSET Kia tarjoaa karttapäivitykset ilmaiseksi uusiin Kia-malleihin, joissa on tehdasasenteinen satelliittinavigaattori koko auton 7-vuotisen takuun ajan.

KIA 24H TIEPALVELU HUOLEHTII SINUSTA JA AUTOSTASI! Uusiin Kia-malleihin sisältyy automaattisesti vuoden maksuton tiepalvelu,