KIA Niro Hybrid – bensapihi perheauto

Uskomattoman pieni kulutus

Kia Niro Hybridiä voit ajaa kuin tavallista autoa, mutta silti saavuttaa erittäin matalat kulutuslukemat! Auton hybridivoimansiirto koostuu nelisylinterisestä, 103 hevosvoiman tehot kehittävästä 1,6 litran bensiinimoottorista ja 43 hevosvoiman sähkömoottorista, jotka yhdessä tarjoavat 146 hevosvoiman tehot ja 246 Nm:n väännön. Niro lukee navigointijärjestelmän avulla edessä olevaa maastoa ja laskee automaattisesti, milloin kannattaa ladata akkuja ja milloin käyttää ladattua energiaa.

Yhdistetty kulutus 3,8 l/ 100 km

Lisää tilaa koko perheelle

KIA Niron pitkä akseliväli (2700 mm) tarjoaa runsaasti jalka- ja päätilaa matkustamossa. KIA Niro on 4355 mm pitkä, 1800 mm leveä ja 1535 mm korkea. Tavaratilan tilavuus on 421 l. Takaistuimella on mukavasti tilaa kolmelle aikuiselle. Kia Nirolla voi myös vetää 1300 kg:n jarrullista vaunua.

Korkea turvallisuustaso
Turvallisuus on viety korkealle tasolle uudessa KIA Nirossa. Seitsemän turvatyynyn, lastenistuinten isofix-kiinnityksen sekä VSM- ja ESC-vakautusjärjestelmien lisäksi autossa on:

AEB (Autonomous Emergency Braking) – automaattinen hätäjarrutusavustin ehkäisee ja estää törmäyksiä sekä autojen että jalankulkijoiden kanssa.
LDWS (Lane departure warning system) – kaistavahti varoittaa ääni- ja valosignaalien avulla kuljettajaa, jos auto ajautuu ulos kaistalta.
LKAS (Lane Keeping Assist System) – kaista-avustin pitää auton oikealla ajolinjalla ja estää sitä ajautumasta ulos kaistalta.
BSD (Blind Spot Detection) ja LCA (Lane Change Assist) – järjestelmä varoittaa kuolleessa kulmassa olevasta autosta sivupeilissä näkyvällä signaalilla.
RCTA (Rear Cross Traffic Alert) – varoittaa takana olevasta autosta parkkiruudusta ulos peruutettaessa.

KIA Niro Hybrid on crossover, joka kuluttaa 2 litraa vähemmän polttoainetta kuin useimmat muut autot. Siksi sen käyttökustannukset pysyvät matalina. Hinnat alkaen 28 590 €sisältäen toimituskulut.

Varaa koeajo jo tänään!