KIA Niro Hybrid – erinomaista ajettavuutta ja runsas varustelu

KIA Niro Hybrid on yhdistelmä crossoveria, katumaasturia ja tilautoa. Siinä on korkea maavara, ja se on tilava. Se on hiljainen ja miellyttävä ajaa kaikissa olosuhteissa, se on kuin kotonaan niin kuoppaisilla sorateillä ja lumisilla taipaleilla kuin kaupungin kaduillakin. Siinä on kaikki, mitä crossoverilta voit toivoa, mutta se eroaa yhdessä asiassa tavallisista polttoainetta nielevistä autoista. KIA Niro on nimittäin täyshybridi, jonka kulutus on vain 3,8 l / 100 km.

Korkeatasoinen varustelu lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Sopeutuva vakionopeudensäädin
KIA Nirossa on sopeutuva vakionopeudensäädin, joka auttaa sinua pitämään sopivan turvavälin edessä ajavaan autoon. KIA Niro säätää nopeutta automaattisesti, jotta sinun ja edellä ajavan auton väliin jää riittävästi tilaa.

Kaistavahti
KIA Niron älykäs kaistavahti aktivoituu ja varoittaa sinua äänellä ja valoilla, jos aiot ajautua ulos kaistaltasi. Kaistavahti voi parhaimmillaan ehkäistä pahoja liikenneonnettomuuksia.

Älykäs navigointijärjestelmä
KIA Niron navigointijärjestelmä on enemmän kuin vain kartta, joka ohjaa sinut paikasta A paikkaan B. Se kertoo sinulle myös sää- ja liikennetiedot, sisältää multimediatoimintoja ja on yhdistettävissä puhelimeesi Bluetoothin avulla. Parasta järjestelmässä on, että voit ohjata sitä äänellä, joten sinun ei edes tarvitse irrottaa käsiäsi ratista.

Hätäjarrutusavustin
KIA Nirossa on jalankulkijat tunnistava hätäjarrutusavustin, joka voi estää törmäyksiä. Odottamattoman esteen tulleessa auton tielle avustin jarruttaa automaattisesti, ja voi siten estää vakavan onnettomuuden syntymisen. (1)

Tervetuloa koeajamaan uusi KIA Niro Hybrid!

(1) Jalankulkijatunnistimella varustettu hätäjarruavustin (AEBS) on apujärjestelmä, joka ei poista kuljettajan vastuuta ajaa turvallisesti. Kuljettajan on sopeutettava ajotyylinsä omien taitojensa, voimassaolevien liikennesääntöjen ja ympäröivien olosuhteiden mukaan. AEBS-järjestelmää ei ole suunniteltu ajamaan autoa itsestään. Lisätietoja auton käyttöohjekirjasta.