KIA Huolenpitosopimus

Solmimalla Kia-huolenpitosopimuksen uuden Kia-auton hankinnan yhteydessä, sen huolto- ja korjauskulut jäävät Kia-merkkihuollon vastuulle ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Kia-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän.

Mitä sopimus kattaa?

Sopimus kattaa auton voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset osineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot ja pyyhkimen sulat uusitaan tarvittaessa määräaikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa. Kolarin tai jonkin muun ulkoisen tekijän aiheuttaman vaurion korjaus ei kuulu huoltoturvasopimukseen.

Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja liittää siihen esimerkiksi sijaisauto huollon ajaksi sekä renkaiden kausivaihdot.

Sijaisautopalvelu

Sijaisautopalvelu voidaan liittää osaksi Kia-huolenpitosopimusta, jolla varmistat sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi todella edullisesti. Sijaisauto on tarkoitettu korvaavaksi autoksi aina, kun tuot autosi Kia-merkkihuoltoon korjattavaksi tai määräaikaishuoltoon (pois lukien kolarikorjaukset).

Huippuedullinen päivähinta sisältää polttoaineen ja vakuutukset. Sijaisautot ovat aina uudenveroisia.

Sisältää määräaikaishuollot sekä normaalit korjaukset osineen ja tarvikkeineen.

Huolenpitosopimus kattaa auton voimassaolevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset osineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot, pyyhkimen sulat, nesteet ja öljyt uusitaan tarvittaessa määrä-aikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa.

Haluaisitko sijaisautopalvelun tai renkaiden kausivaihdot huolenpitosopimukseen?

Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa helposti tarpeittesi mukaan. Siihen voidaan liittää esim. huoltojen ajaksi tarvittava sijausauto sekä renkaiden kausivaihdot. Huolenpitosopimuksen sijausautopalvelulla saat uudenveroisen sijaisauton edullisesti käyttöösi aina määräaikaishuollon tai normaalista käytöstä johtuvien vikojen korjauksen ajaksi. Huippuedullinen päivähinta sisältää myös polttoaineen ja vakuutukset. Liittämällä sopimukseen rengaspalvelun, saat renkaiden kausivaihdon lisäksi myös niiden säilytyksen.

Kia-huolenpitosopimus sisältää:

  • Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot
  • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset
  • Sopimuksessa erikseen hinnoiteltujen lisävarusteiden luonnollisesta kulumisesta ja asianmukaisesta käytöstä aiheutuvien huolto- ja korjaustoimenpiteet
  • Ensihuollon
  • Vuosihuollon 30 000 km/2 v -huoltoväleillä olevissa malleissa, mikäli sopimukseen merkitty vuotuinen ajomäärä on 20 000 km tai vähemmän
  • Ilmastointijärjestelmän huoltotäytön tarvittaessa, enintään joka toinen vuosi
  • Kia 24h-tiepalvelun huolenpitosopimuksen päättymispäivämäärään tai sen irtisanomiseen saakka

Lataa esite

Lataa hinnasto

Muistathan kätevät lisäpalvelut

Halutessasi voit laajentaa Kia-huolenpitosopimusta seuraavilla elämää helpottovilla lisäpalveluilla:

  • Sijaisauto huollon ajaksi
  • Renkaiden kausivaihdot
  • Rengashotelli

Automyyjät