Käytetty auto osamaksulla

Onnistuuko käytetyn auton ostaminen rahoituksella? Kyllä vain!

Käytetty auto osamaksulla onnistuu yhtä helposti kuin uudenkin auton hankinta. Auton ikä vaikuttaa maksuaikaan jonkin verran, mutta yleensä maksuaika on noin 1-6 vuotta.

Rahoitusyhtiöillä on tietyt vaatimukset myönteisen luottopäätöksen hyväksymiseen, mutta myös eläkeläisten ja osa-aikaisessa työsuhteessa olevien on mahdollista saada myönteinen luottopäätös. Maksuhäiriömetkintöjä ei saa olla ja henkilön tulee olla vähintään 21-vuotias ja säännölliset tulot eli vakituisen työpaikan omaava. Myös yritykset voivat hyödyntää osamaksumahdollisuutta.

Yhteistyö luotettavien rahoitusyhtiöiden kanssa

Me MB-Mobilella teemme yhteistyötä monen luotettavan rahoitusyhtiön kanssa, joita ovat: OP-Pohjola, Santander Consumer Finance sekä Nordea. Osamaksusopimusta ei tarvitse tehdä rahoitusyhtiön kanssa etukäteen vaan kaikki tarvittavat asiakirjat täytetään myyjän kanssa auton oston yhteydessä. Päätös luoton myöntämisestä saadaan heti. Auto tulee rahoitusyhtiön nimiin ja ostaja toimii auton haltijana. Kun velka on maksettu, auto siirtyy automaattisesti haltijan nimiin.

Kuukausierän suuruus

Erilaiset elämäntilanteet vaikuttavat siihen, kuinka paljon autoon on mahdollista sijoittaa rahaa. Osamaksu on siinä mielessä erittäin kätevä, että voit itse vaikuttaa kuukausittain maksettavan summan suuruuteen. Luoton korko ei myöskään vaihtele, vaan se pysyy sovitun suuruisena koko osamaksusopimuksen ajan. Jos tulee tilanteita, jolloin kuukausierän suuruutta täytyy pienentää tai lykätä, on tällöin oltava pankkiin yhteydessä hyvissä ajoin.

Kuukausierän suuruus ja sen myötä osamaksun pituus täytyy sopimusta tehdessä arvioida itselleen sopivaksi. Erien suuruutta mietittäessä kannattaa ottaa huomioon autoon liittyvät muut kulut, kuten verot, vakuutukset, huollot, katsastus sekä polttoaineet. On tärkeää olla realisti ja arvioida omaan maksukykyynsä nähden sopivat kuukausierät.

Katso kaikki MB-Mobilen valikoimissa olevat vaihtoautot ja tule juttelemaan kanssamme lisää rahoitusvaihtoehdoista.

Vaihtoautot