Hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvot ovat yrityksen tai yksityisen käytössä olevia henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja, jotka toimivat arjen työkaluina erilaisissa tehtävissä. Hyötyajoneuvot valitaan ja varustellaan tiettyyn käyttötarkoitukseen, jonka jälkeen ne ovat yksi yrityksen tärkeimmistä työkaluista. MB-Mobilelta löydät monipuolisen hyötyajoneuvovalikoiman ja asiantuntevan automyynti-tiimin auttamaan sopivan hyötyajoneuvon valinnassa.

Pakettiauto sopii kun kuljetettavaa on enemmän

Pakettiautot ovat suosittuja niin yritys- kuin yksityiskäytössäkin. Pakettiautot toimivat kaikille sellaisille, joiden täytyy kuljettaa autolla tavaraa enemmän tai vähemmän. Tavaratilan koon määrittää puolestaan se, kuinka paljon ja kuinka pitkiä tavaroita autolla kuljetetaan. Esimerkiksi rakennusalan yritykselle pitkä tai keskipitkä pakettiauto voi olla parempi kuin lyhyt. Siivousalan yritykselle taas pitkä pakettiauto voi olla liikaa ja sopivampi voisi olla pienempi Fiat Doplon tai Peugeot Expertin kokoinen pakettiauto. Pakettiautoa hankkiessa on siis hyvä tiedostaa suurinpiirtein, minkälaiseen tarpeeseen auto hankitaan. Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja pituiset pakettiautot useilta eri merkeiltä, uutena ja käytettynä. 

Retkeilyautot ovat liikkuvia työpisteitä 

Retkeilyautot ovat pakettiauton peltikoriin rakennettuja työpisteitä, toimitiloja ja taukopaikkoja. Retkeilyautot varustellaan asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaaviksi ja niissä onkin usein useampia istumapaikkoja, jääkaappi, mikro, sänky ja takana tavaratilaa. Perinteisten retkeilyauton varusteiden lisäksi autossa voi olla myös mm. säilytystilaa työkaluille, työpöytä työskentelyyn ja muita yrityksen ja työntekijöiden toimintaa helpottavia varusteita. Kun hankit retkeilyauton meiltä, hoidamme myös ajoneuvon varustelun mieleiseksi yhteistyökumppaneidemme kanssa. Meidän valikoimastamme löydät aina myös erilaisiin tarpeisiin valmiiksi varusteltuja retkeilyautoja. 

Lava-autot toimivat monenlaiseen maastoon

Lava-autot tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon yrityksen tavarankuljetusautoksi. Lava-autot ovat nelivedolla ja korkealla maavaralla varustettuja autoja, jotka mahdollistavat pääsyn myös haastavampiin paikkoihin. Lava-autoissa vääntöä ja voimaa riittää myös raskaampiin olosuhteisiin, jonka puolesta se sopii hyvin myös raskaan kärryn vetämiseen. Korkeampi maavara taas tarjoaa mahdollisuuden suuremmalla kuviolla varustetuille renkaille, jotka helpottavat liikkumista maastossa ja lumella. Lava-autoissa on usein myös hyvät tavarankuljetus- ja säilytystilat jo itsessään ja lavalla kulkeekin näppärästi vaikka moottorikelkka. Lava-auton hankinnassa kiinnitetään huomiota usein erityisesti auton veto- ja kantokykyyn, sekä muista autoista poiketen mm. kahluusyvyyteen. 

Automyyjät Kokkola