Etsinnässä halvin uusi auto?

Puhuttaessa uusien autojen hankinnasta, syntyy usein mielikuva niiden hintavuudesta. Auton ostajaa voi myös huolettaa uuden auton arvon  putoaminen heti oston jälkeen. Vaikka täysin uudet autot tietysti maksavat enemmän kuin käytetyt autot, on uusista autoista olemassa myös edullisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Kia-automerkiltä on saatavilla monta uutta mallia, joiden hinta jo uutena ostettaessa on erittäin kilpailukykyinen. Halvan hinnan lisäksi Kia tarjoaa autoilleen 7 vuoden takuun, joka pitää auton jällleenmyyntiarvon parempana pidempään.

Kian luotettavuus on sen pitkän takuun vuoksi omaa luokkaansa. Myös inspiroiva muotoilu, kompakti koko sekä edulliset käyttökustannukset tekevät Kiasta järkevän valinnan. Käyttökokemusten mukaan Kia on luotettava, sisältä tilava ulkomittoihinsa nähden, helposti hallittava sekä pienikulutuksinen auto. Esittelemme seuraavaksi muutaman edullisimman Kia-mallin.

Kia Picanto

Kian malleista markkinoiden halvin uusi auto on nimeltään Kia Picanto. Picanton saa halvimmillaan uutena hintaan 14090€ toimituskuluineen tai osamaksulla alkaen 156€/kk. Pieni ja kompakti, mutta silti sisältä yllättävänkin tilava. Ulkonäöltään Picanto on nuorekas, hauska sekä tyylikäs. Kaikkien näiden edellä mainittujen seikkojen lisäksi se on myös erittäin kuljettajaystävällinen auto. Tilat sisältä on tehty mahdollisuuksien mukaan niin tilaviksi, ettei auton pieni koko ole ongelma. Katto on tarpeeksi korkealla pidemmällekin kuljettajalle ja myös auton takaosassa mahtuu istumaan hyvin.

Kia Picanto on parhaimmillaan kaupunkiajossa sen ketteryyden ansiosta, mutta myös pidemmät matkat taittuvat sillä mukavasti. Uudessa mallissa onkin erityisesti keskitytty parantamaan sen mukavuutta maantieajossa. Pikkuautoissa on usein tingitty varustelusta, mutta ei Kia Picantossa. Esimerkiksi mäkilähtöavustin, ajonvakautus-, rengaspaineiden valvonta- sekä abs -jarrujärjestelmät kuuluvat Kian uusimpiin malleihin. Myös erilaiset mukavuustoiminnot, älykkäät liitettävyysominaisuudet sekä kehittynyt turvallisuusteknologia tukevat Kian järkevää valintaa. Kia Picantossa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

Lue lisää Kia Picantosta

Kia Rio 

Hintaluokassa seuraava on ulkonäöllisesti sporttinen ja dynaamiset linjat omaava Kia Rio. Kia Rion hinta on uutena alkaen 16191€ toimituskuluineen tai osamaksulla alkaen 180€/kk. Myös Rio on kompakti ja kätevä auto niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Luokkansa parhaan varustelun omaava Kia Rio on saanut paljon kiitosta tilavuudestaan, luotettavuudestaan sekä sen hyvästä varustelusta.

Ajokokemuksesta voidaan sanoa Rion olevan ajettaessa ”isomman auton tuntuinen” eli vakaa ajettava. Myös Riossa on hyvä hinta-laatusuhde. Edellämainittujen varusteluiden lisäksi Riosta löytyvät mm. automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, jalankulkijan tunnistus, kaistavahti sekä peruutusjärjestelmä. Kia Rio on ollut monena vuonna Suomen myydyimpien autojen joukossa. Kia Rio on vaativan, mutta hintatietoisen kuskin valinta.

Lue lisää Kia Riosta

Kia Cee’d

Jos etsinnässä on hieman tilavampi auto, löytyy hintatietoisen kuskin valinnaksi Kia Cee’d. Tämän mallin markkinoiden halvin hinta on 19759€  toimituskuluineen tai osamaksulla 220€/kk. Kia Cee’distä löytyy taloudellinen suorituskykyinen moottori, ihanteelliset mittasuhteet sekä vertaansa vailla oleva sisätilojen mukavuus. Takaluukku on tehty jatkumaan kattolinjaan saakka, jolloin aukko on suurempi ja tavaroiden lastaus helpottuu. Cee’d on urheilullinen malli, joka on muotoiltu Saksassa ja valmistettu Slovakiassa huipputason tehtaassa. Vakaa ajettavuus sekä edulliset käyttökulut ovat tämän mallin parhaimpia ominaisuuksia.

Ulkonäkö on myös tämän mallin kohdalla erityisen miellyttävä. Käyttökokemusten perusteella Kia Cee’d on varma ja luotettava. Käyttäjien mielestä auto todellakin on hintansa arvoinen. Erityisvarusteluita Cee’d mallissa ovat mm. smart key -avain, sähköinen käsijarru, taskupysköintijärjestelmä, ajotietokone, ohjausvasteen säätö ja paljon muuta! Kia Cee’d on siis varusteluiltaan aivan omaa luokkaansa edulliseen hintaansa nähden!

Lue lisää Kia Cee’distä